MSÜ puanlar düşer mi artar mı?

geldi valla hocam banada hiç beklemiyordum gelmesini ayın 18i mülakat tarihim sizin kaç?

Hocam bir de gitmeden mutlaka kan tahilili ve skolyoz grafisi çektirin sonra sağlıkta çok sıkıntı çekersiniz.

geldi valla hocam banada hiç beklemiyordum gelmesini ayın 18i mülakat tarihim sizin kaç?

Hocam bir de gitmeden mutlaka kan tahilili ve skolyoz grafisi çektirin sonra sağlıkta çok sıkıntı çekersiniz.
aynen hocam bana ayın 18'i geldi. bakalım daha iyi oldu aslında spor için ekstara 3 haftam daha var. birde skolyoz grafisi ne için yani önceden skolyoz olup olmadığımı öğrenmek için mi? şimdi benim ilk olucak o yüzden pek bilmiyorum

Hocam ben geçen seneden biliyorum sırf bir kan değerim yüksek çıktı diye 2 hafta Ankara'da kaldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ben geçen seneden biliyorum sırf bir kan değerim yüksek çıktı diye 2 hafta Ankara'da kaldım.
anladım hocam ayarlicaz artık bir şeyler bakalım. umarım 2 ay sonra kulelide görüşürüz. kendinize iyi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…