MSÜ sağlık için FMF engel mi?

Uğraşıp bize bu kıymetli bilgileri verdiğiniz için çok teşekkür ediyorum

merhaba ben fmf taşıyıcısıyım tanım var 2015 lerde konuldu tanı ama benim ağrılarım hiç olmuyor hiçbir belirti olmuyor bana sorun olmaz diye düşünüyorum kara harp okulu istiyorum

sizin ağrılarınız ne sıklıkla oluyor okuldayken ve şimdi. Bana çok küçükken tanı konuldu ama atak geçirmiyorum hiç ağrım olmuyor en son bir kaç yıl önce olmuştur ayrıca böyle birinci elden yazdığınız için teşekkür ederim internette hiç bilgi yok ya sinir bozucu bi durum 1 ay sonra msü sınavına giricem inşallah kazanırım

Geçmiş olsun hocam. Hissettiklerinizi anlayabiliyorum, en azından okuduğum kadarıyla. 6 yaşında tanı konan ve hiçbir yerde cevabını göremediği, ama çok istediği için bu konuyu açan birisiyim ben de. İnşallah gelecek sizin için daha ümitli ve mutlu olur.

gerçekten o abi için zor bir durum okula girdikten sonra mecburen çıkarılmak daha bi koyar insana bana da 9 yaşında tanı konuldu hocam sen mülakata gittin mi ben birini tanıyorum taşıyıcı olup kolsin kullanıp okula giren bu sene girdi bende taşıyıcıyım şansımı deneyeceğim bu sene

FMF hastası olarak konuya şu şekilde cevap vereyim. İlaç kullanan FMF hastaları yönetmeliğe göre eğer eklem sorunu gelişmemiş ve ilaca düzenli erişimi var ise askerlik yapabilirler. Ancak polislik için eğer madde değişmedi ise izin verilmiyor. Bu hasta olanlar için geçerli taşıyıcılar için yönetmeliği incelemenizi tavsiye ederim

@EMRT8181 hocam sen msü denedin mi ? ayrıca ben birkaç yıl kullandım ilaç ama 2 3 senedir kullanmıyorum atak geçirmiyorum eklem ağrılarım hiçbir zaman olmadı

sorabilir misin cevabını bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…