MSÜ sağlık mülakatına 18 yaşından küçükler veli izni mi gerekli?

sofcik

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba 24 Temmuz'da Ankara'ya mülakata gideceğim ve 18 yaşından küçüğüm. Spor mülakatı ve sözlü mülakatta sorun çıkmıyormuş ama sağlıkta aynı şey geçerlimi bilmiyorum. Eğer aydınlatırsanız çok sevinirim ona göre velim ile giderim.

Ailenle gitmen daha iyi olur sağlık mülakatı için. KHO yakınlarında günlüğü 800-900 liraya yurt olması lazım Instagram'dan MSÜ ile ilgili sayfaları araştırırsan bulabilirsin.

Yurt var zaten sadece adaylar için velilere kalmak için yer verilmiyor bende tek gitmeyi düşünüyordum ama bu sağlık sıkıntı çıkarmasın sonra

Yurt var zaten sadece adaylar için velilere kalmak için yer verilmiyor bende tek gitmeyi düşünüyordum ama bu sağlık sıkıntı çıkarmasın sonra.

Her hastanede sıkıntı olmuyor. İsterseniz mülakatı geçtikten sonra hastaneye gidersiniz veli şart derlerse öyle gelir ama ben zannetmiyorum o kalabalıkta ısrarla veli istiyeceklerini.

Her hastanede sıkıntı olmuyor. İsterseniz mülakatı geçtikten sonra hastaneye gidersiniz veli şart derlerse öyle gelir ama ben zannetmiyorum o kalabalıkta ısrarla veli istiyeceklerini.

Hocam sıkıntı şu ki Adıyaman'dan Ankara'ya gelmek sıkıntı olur ondan

Hocam sıkıntı şu ki Adıyaman'dan Ankara'ya gelmek sıkıntı olur ondan.

Bence dediğim gibi yapın devlet zaten yurt açıyor cüzzi miktara fyt ve mülakatta ihtiyaç yok veliye sağlıktada illa gelecek derlerse gelir ama zannetmiyorum ben ısrar etceklerini.

Bence dediğim gibi yapın devlet zaten yurt açıyor cüzzi miktara fyt ve mülakatta ihtiyaç yok veliye sağlıktada illa gelecek derlerse gelir ama zannetmiyorum ben ısrar etceklerini.

Peki hocam sağ olun

Hastanede yaş ya da veli sorulduğuna hiç rastlamadım, çok büyük ihtimalle sorun olmaz. Ek olarak eklemek gerekirse hastaneye giderken bolca su götür yanında.

Hastanede yaş ya da veli sorulduğuna hiç rastlamadım, çok büyük ihtimalle sorun olmaz. Ek olarak eklemek gerekirse hastaneye giderken bolca su götür yanında.

Su ne için hocam idrara sıkışık gitmek için mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…