Helioschwarz Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 152 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2023 #1 Selam, sizce şu an yaşanan üzücü olaylardan MSÜ sınavı ertelenir mi? Şu an pek sırası değil fakat 1 ay kadar bir süre kaldı. Ben de canla başla çalışıyordum 3 gündür ne uyuyabiliyorum ne de çalışabiliyorum. Sizce sınav ileri bir tarihe ertelenir mi?
Selam, sizce şu an yaşanan üzücü olaylardan MSÜ sınavı ertelenir mi? Şu an pek sırası değil fakat 1 ay kadar bir süre kaldı. Ben de canla başla çalışıyordum 3 gündür ne uyuyabiliyorum ne de çalışabiliyorum. Sizce sınav ileri bir tarihe ertelenir mi?
TBTURK Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2019 Mesajlar 2.242 Çözümler 6 Yer Konya 8 Şubat 2023 #2 Ertelenir diye düşünüyorum.
C Coderman128 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 7.532 Makaleler 1 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2023 #3 Bir hafta ertelendi de çok az bir süre bu. Milletin mental sağlığı yerlerde. En az bir ay erteleme yapılmalı bence.
Bir hafta ertelendi de çok az bir süre bu. Milletin mental sağlığı yerlerde. En az bir ay erteleme yapılmalı bence.