MSÜ sınavına 1 hafta kala ne yapabilirim?

Evet. Dışarıdan geldim sinirliydim. Aptalın birisi gene ani fren yaptı üstüne yağmur yağdığı için yol ıslak. Ama sorun yok

He tm hocam pardon açıklasanız başta durumu böyle işte olurdu benim arkadaş da motor kullanıyordu günde 2 3 kez ölümden dönüyorduk da sonra sattı yayalar aniden yola atlıyorlar falan bir de araba daha iyi tabii her türlü.

Zevk meselesi. Motoru değişmem asla... Millet bilinçli olsa, yollar düzgün olsa, bariyerler katil olmasa. Motorcular da düzgün kullansa sorun yok...
Ayrıca bu YouTube ile bakabilirsiniz:
MSÜ ile ilgili son tekrar videoları var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Sınava girin başarısız olursanız hiç üzülmeyin. Son hafta hiç kasmayın kendinizi.

Kariyer bakımından bu yönde ilerlemek istiyorsanız başka yöntemlerle Sb/Asb olabilirsiniz.

Fen kısmı zor olur mu ki acaba.

İlk defa büyük bir sınava giricem heyecan bastı ya deneme amaçlı olsa da.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…