Şöyle gerçekçi olmak gerek 57 gün var adam akıllı çalışacağınızı (forumdaki aktifliğinize bakarak da) çok zannetmiyorum yok derseniz ki cidden bu kalan sürede ben adam akıllı çalışacağım ve MSÜ'ye girmek istiyorum TYT Mat adına sadece ilk 12 konuyu halletmeye çalışın ve problem çözün birde sadece branş denemesi matdan yani size lazım olanlar Youtube'da SML Hoca'dan veya başka birinden ilk 12 konuyu halletmek , sadece bir soru bankasından dinlediğiniz soruların tamamını çözmek artı bir veya 2 tane branş denemesi alıp sadece onları çözmek sizin yapacağınız en önemli şey ise türkçe sos feni fulle yakın ya da full yapmak 57 gün bunun için fazlasıyla yeter de artar tabi düzgün çalışırsanız türkçede yapmanız gereken dilbilgisi çalışmak ve paragraf çözmek ama sizin kısıtlı bir süreniz olduğu için her gün 30-40 paragraf çözmelisiniz tyt sosyal için konuları çalışıp bir iki soru çözseniz yeterli ezberlemelisiniz sadece fen için ise sırasıyla kimya biyoloji ve fiziği bitirmeli aynı şekil hepsinden soru çözmelisiniz adam akıllı çalışırsanız hava harbe bile rahatlıkla girersiniz yanlış anlamayın ön yargılı olmak istemem fakat çok umudum yok.