MSÜ sınavına nasıl çalışılmalı?

nordawax

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, MSÜ okumayı düşünüyorum da seneye 11. Sınıfım, MSÜ sınavında hangi dersler/konular var, asker olmayı hedefliyorum şu an(kara), MSÜ'ye gitmiş olanlar yardımcı olabilir mi sizce pişman olur muyum ileride(MSÜ odaklanip AYT TYT'yi kenara atmayı düşünüyorum şu an), bir de MSÜ hazırlık kitaplari var mi AYT-TYT hazirlik kitapları olduğu gibi?

Sınavdan çok mülakat, fiziksel hazırlık, sağlık koşulları önemli. Bu şartları sağlayabileceğini düşünüyorsan da dersine çalışmalısın. MSÜ için gerekli araştırmayı YouTube üzerinden deneyimleyenlerin ağzından bulabilirsin. Benim tavsiyem hayatını buna adamayacaksan ve torpilin yoksa düşünme.

Merhaba, MSÜ okumayı düşünüyorum da seneye 11. Sınıfım, MSÜ sınavında hangi dersler/konular var, asker olmayı hedefliyorum şu an(kara), MSÜ'ye gitmiş olanlar yardımcı olabilir mi sizce pişman olur muyum ileride(MSÜ odaklanip AYT TYT'yi kenara atmayı düşünüyorum şu an), bir de MSÜ hazırlık kitaplari var mi AYT-TYT hazirlik kitapları olduğu gibi?
Sadece test kitabı çözmekle bitmiyor iş, süreç boyunca bol bol antrenman yapmalı ve sözlü mülakatlara da çalışmalısınız. Özellikle de diksiyonunuzu geliştirmeye çalışın bu süreçte, neticesinde orada bir kurulun önüne çıkacaksınız.

Merhaba, MSÜ okumayı düşünüyorum da seneye 11. sınıfım, MSÜ sınavında hangi dersler/konular var, asker olmayı hedefliyorum şu an(kara), MSÜ'ye gitmiş olanlar yardımcı olabilir mi sizce pişman olur muyum ileride(MSÜ odaklanip AYT TYT'yi kenara atmayı düşünüyorum şu an), bir de MSÜ hazırlık kitaplari var mi AYT-TYT hazirlik kitapları olduğu gibi?

TYT'ye çalışırken otomatik olarak MSÜ'de çalışmış olacaksın zaten onun dışında ek bir çalışma yapmana gerek yok YKS abansan yeter. Son 3-4 ay kala spora başlasan yetiştirirsin. Asıl önemli olan sağlık; skolyoz, düz taban, göz derecesi baktırmayı unutma en çok eleme buradan oluyor çünkü. Psikayatri kaydın veya psikiyatrik ilaç kullandıysan unut MSÜ'yü. Umarım dilediğin gibi olur her şey.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı