MSÜ sınavına nasıl girilir?

kerem451

Femtopat
Arkadaşlar herkese merhaba ben lise de dil bölümü okuyorum. MSÜ TYT ile mi alıyor okula yoksa dilci olduğum için giremiyor muyum çünkü kara harp okulu falan yazdığımda sadece eşit ağırlık sayısal ve sözel puanlar çıkıyor karşıma dil seçtiğim için giremeyecek miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
20 yaşından küçüksen MSÜ'ye girebiliyorsun.
Sınav TYT'ye paralel bir şekilde geliyor. Dilci olman sınava giremeyeceğin anlamına gelmiyor, girebilirsin.

Erken.

20 yaşından küçüksen MSÜ'ye girebiliyorsun.
Sınav TYT'ye paralel bir şekilde geliyor. Dilci olman sınava giremeyeceğin anlamına gelmiyor, girebilirsin.

Teşekkür ederim bir sorum daha olacak MSÜ sıınavına diğer sınavlara göre erken mi giriyoruz öyle bir şey duydum da ne kadar erken mesela.

Erken.

Teşekkür ederim bir sorum daha olacak MSÜ sıınavına diğer sınavlara göre erken mi giriyoruz öyle bir şey duydum da ne kadar erken mesela.
Geçen sene MSÜ Nisan ayında yapılmıştı. TYT- AYT sınavlarından daha erken yapılıyor.
Bu sene pandemiden dolayı Haziranda yapılmıştı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı