U uzay2024 Zeptopat Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2023 #1 MSÜ sınavından gereken puanı alamazsak bir daha AYT'ye girmeye gerek var mı? Yoksa o iş orada biter mi?
MSÜ sınavından gereken puanı alamazsak bir daha AYT'ye girmeye gerek var mı? Yoksa o iş orada biter mi?
CeyhunCeyyy Hectopat Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 343 Çözümler 3 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi İşlem Sorumlusu 26 Aralık 2023 #2 İkisi bambaşka sınavlar MSÜ neredeyse TYT gibiydi benim girdiğim zamanlar ikisi bambaşka şey biri direkt üniversite sınavı diğeri MSÜ. Artı 0 Eksi
İkisi bambaşka sınavlar MSÜ neredeyse TYT gibiydi benim girdiğim zamanlar ikisi bambaşka şey biri direkt üniversite sınavı diğeri MSÜ.
AslanOnbir Kilopat Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 972 Çözümler 6 26 Aralık 2023 #3 CeyhunCeyyy dedi: İkisi bambaşka sınavlar MSÜ neredeyse TYT gibiydi benim girdiğim zamanlar ikisi bambaşka şey biri direkt üniversite sınavı diğeri MSÜ. Genişletmek için tıkla... MSÜ sınavından sonra AYT sınavına girmen gerekiyor. Subaylık istiyorsan gireceksin ama astsubaylıksa sadece TYT. Artı 0 Eksi
CeyhunCeyyy dedi: İkisi bambaşka sınavlar MSÜ neredeyse TYT gibiydi benim girdiğim zamanlar ikisi bambaşka şey biri direkt üniversite sınavı diğeri MSÜ. Genişletmek için tıkla... MSÜ sınavından sonra AYT sınavına girmen gerekiyor. Subaylık istiyorsan gireceksin ama astsubaylıksa sadece TYT.
CeyhunCeyyy Hectopat Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 343 Çözümler 3 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi İşlem Sorumlusu 26 Aralık 2023 #4 Oha ben 2018'de girdim böyle bir şey yoktu yanlış info için çok özür dilerim. Artı 0 Eksi
AslanOnbir Kilopat Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 972 Çözümler 6 26 Aralık 2023 #5 uzay2024 dedi: MSÜ sınavından gereken puanı alamazsak bir daha AYT'ye girmeye gerek var mı? Yoksa o iş orada biter mi? Genişletmek için tıkla... MSÜ sınavından sonra AYT sınavına girmen gerekiyor. Subaylık istiyorsan gireceksin ama astsubaylıksa sadece TYT. Artı 0 Eksi
uzay2024 dedi: MSÜ sınavından gereken puanı alamazsak bir daha AYT'ye girmeye gerek var mı? Yoksa o iş orada biter mi? Genişletmek için tıkla... MSÜ sınavından sonra AYT sınavına girmen gerekiyor. Subaylık istiyorsan gireceksin ama astsubaylıksa sadece TYT.