3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 27 Mart 2022 #11 @Norman Jayden dil bilgisinden soru kaçırılmamalı. Paragraf yanıltıcı sorulur da dil bilgisi de klasik dil bilgisi.
@Norman Jayden dil bilgisinden soru kaçırılmamalı. Paragraf yanıltıcı sorulur da dil bilgisi de klasik dil bilgisi.
Yszuf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 4.919 Makaleler 2 Çözümler 45 Yer Marsilya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaptan 27 Mart 2022 #12 Türkçe'ye 60 dakika gibi bir sürede yaptım, önceki sınavı incelediğimde çok fazla paragraf sorusu vardı ama bu sınavda o kadar çok olmaması beni üzdü. Tarih kısmı çok fazla ezbere bilgi vardı, Fen kısmında da iyi gibi geçti.
Türkçe'ye 60 dakika gibi bir sürede yaptım, önceki sınavı incelediğimde çok fazla paragraf sorusu vardı ama bu sınavda o kadar çok olmaması beni üzdü. Tarih kısmı çok fazla ezbere bilgi vardı, Fen kısmında da iyi gibi geçti.
Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.231 Çözümler 23 27 Mart 2022 #13 Norman Jayden dedi: Aslında bol bol paragraf çözenler bu sınav yardırmışlardır da, beklentim ve hevesim kalmadığı için bu okullara, hiç çalışmadım. Genişletmek için tıkla... Ben 1 ay önce başlamıştım paragraf çözmeye, iyi sayılırdı paragrafım ama çok ikilemde kaldım.
Norman Jayden dedi: Aslında bol bol paragraf çözenler bu sınav yardırmışlardır da, beklentim ve hevesim kalmadığı için bu okullara, hiç çalışmadım. Genişletmek için tıkla... Ben 1 ay önce başlamıştım paragraf çözmeye, iyi sayılırdı paragrafım ama çok ikilemde kaldım.
Teccno Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 2.956 Makaleler 6 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekatronik Mühendisi 27 Mart 2022 #14 Kendimi denemek için girdim kolaydı. Türkçede saçmalamışlar yine ama yapacak bir şey yok alıştık.