Batuu.r Femtopat Katılım 19 Ekim 2022 Mesajlar 78 2 Kasım 2022 #1 2019 da girecektim sözelde sadece bando bölümü olduğu için girmedim ve kilo sorunum vardı onun yerine okula gitmiştim şu an nasıl durumlar üniversitesi bitmeden de girebilir miyim? Kazanırsam gitme şansım var mı?
2019 da girecektim sözelde sadece bando bölümü olduğu için girmedim ve kilo sorunum vardı onun yerine okula gitmiştim şu an nasıl durumlar üniversitesi bitmeden de girebilir miyim? Kazanırsam gitme şansım var mı?
Troll Face Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 1.593 Çözümler 5 2 Kasım 2022 #2 21 yaşını doldurduysan sınava giremiyorsun. Sözelden kara ve Sürprizbozan: Yanlış bilgi deniz alımı yapılıyor subay olarak. Son düzenleme: 2 Kasım 2022
21 yaşını doldurduysan sınava giremiyorsun. Sözelden kara ve Sürprizbozan: Yanlış bilgi deniz alımı yapılıyor subay olarak.
Batuu.r Femtopat Katılım 19 Ekim 2022 Mesajlar 78 2 Kasım 2022 #3 Troll Face dedi: 21 yaşını doldurduysan sınava giremiyorsun. Sözelden kara ve deniz alımı yapılıyor subay olarak. Genişletmek için tıkla... Yeni icat galiba benim senemde sadece bando vardı neyse sağlık olsun
Troll Face dedi: 21 yaşını doldurduysan sınava giremiyorsun. Sözelden kara ve deniz alımı yapılıyor subay olarak. Genişletmek için tıkla... Yeni icat galiba benim senemde sadece bando vardı neyse sağlık olsun
Troll Face Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 1.593 Çözümler 5 2 Kasım 2022 #4 Batuu.r dedi: Yeni icat galiba benim senemde sadece bando vardı neyse sağlık olsun. Genişletmek için tıkla... Hocam sadece kara oluyormuş sözelden. Yanlış bilgi yazmışım.
Batuu.r dedi: Yeni icat galiba benim senemde sadece bando vardı neyse sağlık olsun. Genişletmek için tıkla... Hocam sadece kara oluyormuş sözelden. Yanlış bilgi yazmışım.
Batuu.r Femtopat Katılım 19 Ekim 2022 Mesajlar 78 2 Kasım 2022 #5 Troll Face dedi: Hocam sadece kara oluyormuş sözelden. Yanlış bilgi yazmışım. Genişletmek için tıkla... Önemi kalmadı zaten hocam yaş 22 okulu bitirip belki askerde kalırım teğmen olarak.
Troll Face dedi: Hocam sadece kara oluyormuş sözelden. Yanlış bilgi yazmışım. Genişletmek için tıkla... Önemi kalmadı zaten hocam yaş 22 okulu bitirip belki askerde kalırım teğmen olarak.