Sayısal 364 65k sıralama.
Düşeceğini zannetmiyorum. Geçen yıl ile aynı belki çok az yükselebilir. Sınav geçen yıla kıyaslarsak kolaydı bence.sayısal 350 82k
taban puanları ne olur hocam sizce düşer mi
Tutarsa HHO yoksa mühendislik yazacağım YKS'den.Hedefiniz nedir acaba?
Bütün MSÜ sınavlarını çözdüm. 2022 en zoruydu kendim için. Eklenen 30 dakika hakkıyla matematikten çıkartıldı yani. Kaç sıralamanız var?Düşeceğini zannetmiyorum. Geçen yıl ile aynı belki çok az yükselebilir. Sınav geçen yıla kıyaslarsak kolaydı bence.
Kaç net yaptınız?Sayısal 364 65K sıralama.
Düşeceğini zannetmiyorum. Geçen yıl ile aynı belki çok az yükselebilir. Sınav geçen yıla kıyaslarsak kolayd
bencede ben geçen sene de girmiştim bu sene bi tık zordu sankiTutarsa HHO yoksa mühendislik yazacağım YKS'den.
Taban puanları düşmez bence. 5 Puan artacağını düşünüyorum.
Bütün MSÜ sınavlarını çözdüm. 2022 en zoruydu kendim için. Eklenen 30 dakika hakkıyla matematikten çıkartıldı yani. Kaç sıralamanız var?
Umarım o kadar az artar. Ben 15-20 puan artabileceğinden korkuyorum.Tutarsa HHO yoksa mühendislik yazacağım YKS'den.
Taban puanları düşmez bence. 5 Puan artacağını düşünüyorum.
79 net.Kaç net yaptınız?
Bilmiyorum göreceğiz.Umarım o kadar az artar. Ben 15-20 puan artabileceğinden korkuyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.