Ben Damyo istiyorum ve1. tercih Damyo, 2. KHO, 3. Kamyo diye düşünüyorum. Merak ettiğim bir şey var, sadece 1 okul mu çağırıyor mülakata yoksa 1'den fazla oluyor mu? Eğer 1 okul çağırıyorsa tek Damyo tercih edeceğim.
Ben damyo istiyorum ve1. tercih damyo, 2. KHO, 3. kamyo diye düşünüyorum. Merak ettiğim bir şey var, sadece 1 okul mu çağırıyor mülakata yoksa 1'den fazla oluyor mu? Eğer 1 okul çağırıyorsa tek damyo tercih edeceğim.
Ben Damyo istiyorum ve1. tercih Damyo, 2. KHO, 3. Kamyo diye düşünüyorum. Merak ettiğim bir şey var, sadece 1 okul mu çağırıyor mülakata yoksa 1'den fazla oluyor mu? Eğer 1 okul çağırıyorsa tek Damyo tercih edeceğim.
Arkadaşında dediği gibi baya torpil olayları dönüyo ortalama altında bı puan çıkarırsan normalde alınırsın ama torpil olduğu için çakabilirsin de bu yüzden ortalama üstü puan almaya bak
Yok hocam torpili nerden bulayım ya aslında torpilden nefret ederim ama günümüz şartlarında çoğu kişi torpilli olabiliyor hakkıyla girenlerde az değil ama bilmiyorum.
Yok hocam torpili nereden bulayım ya aslında torpilden nefret ederim ama günümüz şartlarında çoğu kişi torpilli olabiliyor hakkıyla girenlerde az değil ama bilmiyorum.
Babası asker mi dersin amcasımı dersin Ankara'da tanıdığı olanmı dersin değişik değişik insanlar var bu şekilde torpil geçip kendi akrabalarına bizler gibi garibanların hakkını yiyorlar abimin torpili olmadığı için jandarma olamadı.
Babası asker mi dersin amcasımı dersin Ankara'da tanıdığı olanmı dersin değişik değişik insanlar var bu şekilde torpil geçip kendi akrabalarına bizler gibi garibanların hakkını yiyorlar abimin torpili olmadığı için jandarma olamadı.
Hocam MSÜ sınavına giriyorsun belli bı puan alıyorsun sonra kazanırsan tercihlerini yapıyorsun seni çağıran okulların yanında aktif yazıyor, mülakata girip aldığın puan da aktif yazan bütün okullarda geçerli. Tercih sırasına göre öncelik o okulda. Astsubaylık için YKS'de tyt gerekli ama Subaylık istiyorsan YKS'de ayt'ye asılmalısın. Mülakattan geçer alırsan intibak eğitimine gidersin yanılmıyorsam 1 ay sürüyor orada da elenmezsen kaydını yapar okula girersin. Kolay gelsin hocam
Ayrıca torpil olayıda eğer bı tanıdığın varsa yüksek rütbeli o mülakat işlerine el atıp aslında mülakattan geçemeyecek ve okula giremeyecek olsan bile seni hakedenlerin önüne koyup okula sokuyo