Bilgisayaryorum Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 261 6 Şubat 2022 #1 İnternette çok araştırdım ama her site saçmalamış açık bir şey yazmamış. Ben de size sorayım dedim arkadaşlar MSÜ ve KPSS TYT konuları mı?
İnternette çok araştırdım ama her site saçmalamış açık bir şey yazmamış. Ben de size sorayım dedim arkadaşlar MSÜ ve KPSS TYT konuları mı?
Yunus Emre Gürbüz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2016 Mesajlar 4.582 Makaleler 1 Çözümler 19 6 Şubat 2022 #2 KPSS'yi bilmem ama MSÜ ve TYT çok benziyor, bence MSÜ'nün TYT'den en belirgin farkı sosyal sorularında daha çok bilgi odaklı sorular sorulması.
KPSS'yi bilmem ama MSÜ ve TYT çok benziyor, bence MSÜ'nün TYT'den en belirgin farkı sosyal sorularında daha çok bilgi odaklı sorular sorulması.
A Abdullah_Kadir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 2.391 Makaleler 3 Çözümler 5 6 Şubat 2022 #3 Yunus Emre Gürbüz dedi: KPSS'yi bilmem ama MSÜ ve TYT çok benziyor, bence MSÜ'nün TYT'den en belirgin farkı sosyal sorularında daha çok bilgi odaklı sorular sorulması. Genişletmek için tıkla... MSÜ sosyali adam çarpar. MSÜ sosyali bilgi ağırlıklı din dahil.
Yunus Emre Gürbüz dedi: KPSS'yi bilmem ama MSÜ ve TYT çok benziyor, bence MSÜ'nün TYT'den en belirgin farkı sosyal sorularında daha çok bilgi odaklı sorular sorulması. Genişletmek için tıkla... MSÜ sosyali adam çarpar. MSÜ sosyali bilgi ağırlıklı din dahil.
Bilgisayaryorum Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 261 6 Şubat 2022 #4 Abdullah_Kadir dedi: MSÜ sosyali adam çarpar. MSÜ sosyali bilgi ağırlıklı din dahil. Genişletmek için tıkla... KPSS nasıl peki? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Şubat 2022
Abdullah_Kadir dedi: MSÜ sosyali adam çarpar. MSÜ sosyali bilgi ağırlıklı din dahil. Genişletmek için tıkla... KPSS nasıl peki?
A Abdullah_Kadir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 2.391 Makaleler 3 Çözümler 5 6 Şubat 2022 #5 Bilgisayaryorum dedi: KPSS nasıl peki? Genişletmek için tıkla... KPSS hakkında bilgim yok. Ancak daha ayrıntılı olacağını düşünüyorum araştırayım.
Bilgisayaryorum dedi: KPSS nasıl peki? Genişletmek için tıkla... KPSS hakkında bilgim yok. Ancak daha ayrıntılı olacağını düşünüyorum araştırayım.
Bilgisayaryorum Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 261 6 Şubat 2022 #6 Abdullah_Kadir dedi: KPSS hakkında bilgim yok. Ancak daha ayrıntılı olacağını düşünüyorum araştırayım. Genişletmek için tıkla... Öğrenebilirseniz çok mutlu olurum
Abdullah_Kadir dedi: KPSS hakkında bilgim yok. Ancak daha ayrıntılı olacağını düşünüyorum araştırayım. Genişletmek için tıkla... Öğrenebilirseniz çok mutlu olurum
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 6 Şubat 2022 #7 Soruları hazırlayan kurul aynı, farklılık yok. Biraz KPSS'de farklılık gösterebilir ve soru zorluğu kolaylığı farklığı olur.
Soruları hazırlayan kurul aynı, farklılık yok. Biraz KPSS'de farklılık gösterebilir ve soru zorluğu kolaylığı farklığı olur.