Sana en önemli tavsiyem.
Kalp kapak kaçakları elenme sebebi değil.
Polislikte birinci derece kapak kaçakları geçer. Herkeste olabilir ve çoğu durum asla öğrenciliğe engel değildir.
MSÜ de tsk sağlık yönetmeliğin de de hafif kaçaklar sıkıntı vermeyenler geçer.
Öyle elendim diye bir şey yok açın yönetmeliği okuyun sadece tüm sağlık aşamalarını bitir 10 derece üstü skolyozun yoksa devam aşırı bir sorunun yoksa geçersin düz tabansan elenirsin.
Kalp kapakçığında kaçak varsa ilk doktor elendin dedi devam edeceksin açıcaksın yönetmeliği göstereceksin doktorların çoğu bilmiyor. Önemsemiyor. İtiraz muayenesine gireceksin mutlaka geçeceksin.
Diyelim ki tüm hepsinden elendin eve döner dönmez hemen bir kardiyolojiden veyahut elendiğin branş neresiyse oradan randevu alacaksın tekrar baktıracaksın eğer sorun yoksa mahkemeye verip okula döneceksin.
Zaten MSÜ de asil listeye girenler sağlık testlerinden sonra açıklanıyor asil listede olupta raporun yoksa gidemezsin.
Herkese selamünaleyküm 9.sınıf öğrencisiyim hedefimde polislik ve Milli Savunma Üniversitesi'ni kazanmak var sizce hangi liseye gitmeliyim? Meslek lisesinde okuyorum puanım herhangi bir Anadolu lisesine yetiyor. Sizce hangisi benim için daha kolay olur?
Asla tek taraflı yan çanta takma. Cüzdanı kalça cebine koyma. skolyoz olursun.
Ve kardeşim ne olursa olsun kendine söz ver her gün senden 5 tane barfik istiyorum. Her gün 5 tane. Sen zamanla 15 yapacaksın onu. Her gün git sadece 5 barfiks çek. Bu kadar bunu hep yap 1 dk bile sürmeyecek diemir dede asılı kal.
Tekrar uyarıyorum seni
-BOL SU İÇ(BÖBREK İÇİN)
-ASLA CÜZDANI KALÇA CEBİNE KOYMA
-ASLA VE ASLA TEK TARAFLI YANİ TEK OMUZLU YANDAN ÇANTA TAKMA.
-VE MÜMKÜN OLDUĞUNCA BARFİKS VE ESNEME.