L lo4ded Decapat Katılım 12 Eylül 2023 Mesajlar 28 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2025 #1 Arkadaşlar MSÜ düşünüyorum ama galiba skolyozum var, radyolojik görüntü ve sırtımın görüntüsüne bakarak ortalama kaç derece olduğunu söyler misiniz? Şimdiden teşekkürler. Görüntüler bu arkadaşlar. Dosya Ekleri Screenshot_20250727_220438_Gallery.jpg 47,2 KB · Görüntüleme: 35 Screenshot_20250711_074044_e-Nabz.jpg 138,8 KB · Görüntüleme: 33 Son düzenleme: 28 Temmuz 2025
Arkadaşlar MSÜ düşünüyorum ama galiba skolyozum var, radyolojik görüntü ve sırtımın görüntüsüne bakarak ortalama kaç derece olduğunu söyler misiniz? Şimdiden teşekkürler. Görüntüler bu arkadaşlar.
Merhabaaa Hectopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 430 Çözümler 1 29 Temmuz 2025 #2 Kara ve denizde derece maksimum 5 olmalı. Havada 0 olmalı büyük ihtimalle. Doktor kaç derece olduğunu söyledi mi?
Kara ve denizde derece maksimum 5 olmalı. Havada 0 olmalı büyük ihtimalle. Doktor kaç derece olduğunu söyledi mi?
L lo4ded Decapat Katılım 12 Eylül 2023 Mesajlar 28 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2025 #3 Merhabaaa dedi: Kara ve denizde derece maksimum 5 olmalı. Havada 0 olmalı büyük ihtimalle. Doktor kaç derece olduğunu söyledi mi? Genişletmek için tıkla... Kaç derece olduğunu bilmiyorum doktora gitmedim sağdaki kardiyolojik görüntü başka bişeyin, sizce kaç derecedir ortalama?
Merhabaaa dedi: Kara ve denizde derece maksimum 5 olmalı. Havada 0 olmalı büyük ihtimalle. Doktor kaç derece olduğunu söyledi mi? Genişletmek için tıkla... Kaç derece olduğunu bilmiyorum doktora gitmedim sağdaki kardiyolojik görüntü başka bişeyin, sizce kaç derecedir ortalama?
Merhabaaa Hectopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 430 Çözümler 1 29 Temmuz 2025 #4 lo4ded dedi: Kaç derece olduğunu bilmiyorum doktora gitmedim sağdaki kardiyolojik görüntü başka bir şeyin, sizce kaç derecedir ortalama? Genişletmek için tıkla... Dostum görüntü net değil, net olsa bile doktor değilim. Ben derim 5 sağlıkta çıkar 15.
lo4ded dedi: Kaç derece olduğunu bilmiyorum doktora gitmedim sağdaki kardiyolojik görüntü başka bir şeyin, sizce kaç derecedir ortalama? Genişletmek için tıkla... Dostum görüntü net değil, net olsa bile doktor değilim. Ben derim 5 sağlıkta çıkar 15.
flashneuron Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Kasım 2019 Mesajlar 1.693 Çözümler 3 31 Temmuz 2025 #5 4-7 aralığında gibi. Emin değilim, göz kararı tahmin yaptım. Ölçüm gerek.
letuzuwa Femtopat Katılım 14 Temmuz 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 16:48 #6 lo4ded dedi: Kaç derece olduğunu bilmiyorum doktora gitmedim sağdaki kardiyolojik görüntü başka bişeyin, sizce kaç derecedir ortalama? Genişletmek için tıkla... bence doktor buna bırsey demez bu skolyoz sınıfa bıle gırmıyor naptın heyet senı gecırdı mı
lo4ded dedi: Kaç derece olduğunu bilmiyorum doktora gitmedim sağdaki kardiyolojik görüntü başka bişeyin, sizce kaç derecedir ortalama? Genişletmek için tıkla... bence doktor buna bırsey demez bu skolyoz sınıfa bıle gırmıyor naptın heyet senı gecırdı mı