MSÜ ve Skolyoz

lo4ded

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar MSÜ düşünüyorum ama galiba skolyozum var, radyolojik görüntü ve sırtımın görüntüsüne bakarak ortalama kaç derece olduğunu söyler misiniz? Şimdiden teşekkürler.

Görüntüler bu arkadaşlar.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250727_220438_Gallery.jpg
    47,2 KB · Görüntüleme: 35
  • Screenshot_20250711_074044_e-Nabz.jpg
    138,8 KB · Görüntüleme: 33
Son düzenleme:
Kara ve denizde derece maksimum 5 olmalı. Havada 0 olmalı büyük ihtimalle. Doktor kaç derece olduğunu söyledi mi?

Kara ve denizde derece maksimum 5 olmalı. Havada 0 olmalı büyük ihtimalle. Doktor kaç derece olduğunu söyledi mi?
Kaç derece olduğunu bilmiyorum doktora gitmedim sağdaki kardiyolojik görüntü başka bişeyin, sizce kaç derecedir ortalama?

Kaç derece olduğunu bilmiyorum doktora gitmedim sağdaki kardiyolojik görüntü başka bir şeyin, sizce kaç derecedir ortalama?
Dostum görüntü net değil, net olsa bile doktor değilim. Ben derim 5 sağlıkta çıkar 15.

Kaç derece olduğunu bilmiyorum doktora gitmedim sağdaki kardiyolojik görüntü başka bişeyin, sizce kaç derecedir ortalama?
bence doktor buna bırsey demez bu skolyoz sınıfa bıle gırmıyor naptın heyet senı gecırdı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…