ogngrg Decapat Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2024 #1 Kara harp okumak istiyorum sadece TYT çalışmam yeterli mi yoksa AYT de çalışmam gerekli mi?
ArdaofRivia Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 481 Çözümler 2 29 Eylül 2024 #2 Evet gerekli. Kara, hava, deniz bölümlerine girebilmek için AYT puanı da gerekiyor.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.134 Makaleler 3 Çözümler 194 29 Eylül 2024 #3 ArdaofRivia dedi: Evet gerekli. Kara, hava, deniz bölümlerine girebilmek için AYT puanı da gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Harp okulları için gerekli. Bu bölümlerin yüksekokulları da mevcut, onlar için gerekmiyor.
ArdaofRivia dedi: Evet gerekli. Kara, hava, deniz bölümlerine girebilmek için AYT puanı da gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Harp okulları için gerekli. Bu bölümlerin yüksekokulları da mevcut, onlar için gerekmiyor.
Celarus Hectopat Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 924 Çözümler 4 Yer İstanbul 29 Eylül 2024 #4 ogngrg dedi: Kara harp okumak istiyorum sadece TYT çalışmam yeterli mi yoksa AYT de çalışmam gerekli mi? Genişletmek için tıkla... MSÜ sınavı sadece bir başlangıçtan ibaret bu yeterli değil kara, hava, deniz veya jandarma bölümlerine yerleşebilmek için AYT puanına da ihtiyaç vardır. Dolayısıyla, sadece TYT'ye çalışmak yeterli olmayacaktır.
ogngrg dedi: Kara harp okumak istiyorum sadece TYT çalışmam yeterli mi yoksa AYT de çalışmam gerekli mi? Genişletmek için tıkla... MSÜ sınavı sadece bir başlangıçtan ibaret bu yeterli değil kara, hava, deniz veya jandarma bölümlerine yerleşebilmek için AYT puanına da ihtiyaç vardır. Dolayısıyla, sadece TYT'ye çalışmak yeterli olmayacaktır.