MSÜ'de göz derecesi kaçtır?

tigerwind

Kilopat
Daha fazla  
Bugün göz muaynesine gittim. Gözlerinde bir problem yok gözlük takmanı gerektircek bir durum yok, sol gözünde hafif astigmat var dedi.0.50 galiba, göz ölçüm değerlerini ChatGPT'ye atınca 0.50 astigmat var dedi. MSÜ yönetmeliğine bakınca nuh nebiden kalma bir mevzuat çıkıyor, şu an o mu geçerli bilmiyorum. Tam olarak MSÜ için gerekli göz değerlerini bilen varsa yazabilir mi? İki göz toplam 1.0'ı geçmeyecek diyen de var, her biri ayrı ayrı 1.0 olabilir diyen de. Bir de Hava Harp Okulu'nun mevzuatı daha sıkı galiba, KHO girrbilen bazı değerler HHO giremiyormuş. Bilen birileri açıklık getirirse sevinirim. Anlayan bir arkadaş var ise göz ölçüm değerlerini atabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
bende sol 0.75 sağ 0.50 miyop var astsubaylık şartlarını araştırıyordum bende acaba sıkıntı çıkarırmı bu durum diye

TSK sağlık yönetmeliğine göre bak reis hepsinin ayrı ayrı yönetmeliği yok.
Not: Bütün aşamaları geçtim sağlık da elendim.

1.00 dereceyi geçmemesi lazım kardeşim
1.00 derece iki göz toplamı mı yoksa göz başına 1.00 mı?

Spor sözlü sınav puanın ile bir Aday Puanı belirleniyor.Ona göre sıralama yapılıyor ve hergün Sıradan aranıyor.Benim ADP sıralamam 4000 civarıydı galiba,Hamyo 3200 e kadar falan aldı,giremedim yani.Sağlıkta elenenlerinde ADP si oluşturuluyor bu arada msü sitesinden bakabilirdin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…