investigator Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 372 Çözümler 2 27 Mart 2022 #11 lrkende dedi: Başından aşağı kaynar sular döküldü, değil mi? Genişletmek için tıkla... Sormayın hocam aynen öyle oldu. Panikledim ÖSYM'den 2 yıl ban yiyeceğim diye. Sınava da doğru düzgün odaklanamadım bu sebepten dolayı. En yorucu 3 saat oldu benim için.
lrkende dedi: Başından aşağı kaynar sular döküldü, değil mi? Genişletmek için tıkla... Sormayın hocam aynen öyle oldu. Panikledim ÖSYM'den 2 yıl ban yiyeceğim diye. Sınava da doğru düzgün odaklanamadım bu sebepten dolayı. En yorucu 3 saat oldu benim için.
alp15eren Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2016 Mesajlar 5.846 Makaleler 1 Çözümler 44 27 Mart 2022 #12 Bir şey olmaz hocam. Görevli görseydi heyecandan yaptım derdin. Onun dışında şikayet gelmediği sürece kameraları tek tek incelemekle uğraşmazlar.
Bir şey olmaz hocam. Görevli görseydi heyecandan yaptım derdin. Onun dışında şikayet gelmediği sürece kameraları tek tek incelemekle uğraşmazlar.
uuuy Decapat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2025 #13 Sonuçlar nasıl geldi