kVOSS Centipat Katılım 21 Mayıs 2024 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #1 Arkadaşlar MSÜ hava harpa gitmek istiyorum. Göz çizdirme ameliyatı olduktan sonra girebilir miyim? Bazı kişiler tamamen şans diyor. Ben yine de bir sormak istedim. Emin olamadım. Tek hayalim pilot olmak. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Temmuz 2024
Arkadaşlar MSÜ hava harpa gitmek istiyorum. Göz çizdirme ameliyatı olduktan sonra girebilir miyim? Bazı kişiler tamamen şans diyor. Ben yine de bir sormak istedim. Emin olamadım. Tek hayalim pilot olmak.
8 805303 Centipat Katılım 3 Temmuz 2024 Mesajlar 8 3 Temmuz 2024 #2 Şuraya göz atabilirsiniz. Göz çizdirme ameliyatından sonra MSÜ sağlık mülakatından geçilir mi? Harp okuluna veya jsga no touch lazer ameliyatı olsam sağlık mülakatından geçebilir miyim? Aranızda gözünü çizdirip sağlık mülakatını geçen oldu mu? www.technopat.net
Şuraya göz atabilirsiniz. Göz çizdirme ameliyatından sonra MSÜ sağlık mülakatından geçilir mi? Harp okuluna veya jsga no touch lazer ameliyatı olsam sağlık mülakatından geçebilir miyim? Aranızda gözünü çizdirip sağlık mülakatını geçen oldu mu? www.technopat.net