MSÜ'ye girilmeli mi?

yepp

Hectopat
Daha fazla  
Ben daha 10. sınıfım ve sene başı kariyer planlaması olarak MSÜ'yü tercih etmiştim çünkü abi hem asker oluyorsun hem gurur verici mantığıyla hareket etmiştim. Şimdi 2. dönem başlayacak sayısal seçtim alan olarak. MSÜ'den başka hayalim yoktu ki MSÜ'yü kazanmam bile muamma iken benim gelecek kaygısı bugün CS2 oynarken biraz daha harlandı. Asker için mentalite biraz yüksek olmalı o mentalite ben de var mı bilmiyorum. Belki kendimi denemeliyim bir ara asker gibi yaşamayı denemeli ona göre giderim. Şu anlık OBP olarak 90 civarındayım ne iyi ne kötü bence. Derdimi bir yere dökmek istedim o yüzden size danışıyorum arkadaşlar abiler bana bir yol sunun çünkü ne yapacağımı bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu yaşta bunu düşünmek saçma bence ben MSÜ'yu 12.sinifta öğrenmiştim. Hem o güne daha 2 yıl var yani şu an boş ver CS:GO'ya devam et bir de MSÜ sadece sınavdan oluşmuyor mulakatlarda var.

Bu yaşta bunu düşünmek saçma bence ben MSÜ'yu 12.sinifta öğrenmiştim. Hem o güne daha 2 yıl var yani şu an boş ver CS:GO'ya devam et bir de MSÜ sadece sınavdan oluşmuyor mulakatlarda var.
Benim sorduğum şey bambaşkaydı aslında o askerlik mentalitesini kaldırabilir miyim mantığında sormuştum ayrıca bence bugünden bir hedef belirlemek o hedefe ulaşmak için önemli.

Benim sorduğum şey bambaşkaydı aslında o askerlik mentalitesini kaldırabilir miyim mantığında sormuştum ayrıca bence bugünden bir hedef belirlemek o hedefe ulaşmak için önemli.

O senin bileceğin iş kendini sen biliyorsun. Ben hiç o disiplini o mentaliteyi kaldıramayacağım için düşünmedim bile deneme olarak girdim.

Askerlik mentalitiesini kaldırıp kaldıramayacağını biz anlayamayız ki. Seni tanımıyoruz etmiyoruz. Onu annen babanla oturup konuşucan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı