Mr. Patrick Bateman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Kasım 2019 Mesajlar 2.483 Çözümler 2 3 Nisan 2021 #1 Merhabalar. Dedem pozitif çıktı dedemlerde kalıyorum. Yarın MSÜ sınavı var yer belli oldu. Çok fena öksürük var ben de. Bu durumda ne yapmam gerek? Gidip gireyim mi? Nereye haber vereyim arkadaşlar? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Nisan 2021
Merhabalar. Dedem pozitif çıktı dedemlerde kalıyorum. Yarın MSÜ sınavı var yer belli oldu. Çok fena öksürük var ben de. Bu durumda ne yapmam gerek? Gidip gireyim mi? Nereye haber vereyim arkadaşlar?
theYagi Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 3.714 Makaleler 5 Çözümler 16 3 Nisan 2021 #2 Öncelikle geçmiş olsun. Bence ne olursa olsun gitmeyin. İnsanların canından kıymetli değil.
Pithiux Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 1.016 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer Konohagakure 3 Nisan 2021 #3 Girmemeniz herkes için daha iyi olur.
Ulunay Petapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 11.077 Makaleler 6 Çözümler 54 3 Nisan 2021 #4 Mr. Patrick Bateman dedi: Nereye haber vereyim arkadaşlar? Genişletmek için tıkla... Deden pozitif çıktığına göre en yakın hastaneye gidip test yaptırın. Ardından ÖSYM(sınavı ÖSYM yapıyor diye biliyorum) ile iletişime geç.
Mr. Patrick Bateman dedi: Nereye haber vereyim arkadaşlar? Genişletmek için tıkla... Deden pozitif çıktığına göre en yakın hastaneye gidip test yaptırın. Ardından ÖSYM(sınavı ÖSYM yapıyor diye biliyorum) ile iletişime geç.
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 3 Nisan 2021 #5 Gidersen hem kendine kötülük yaparsın, hem günaha girersin.
Mr. Patrick Bateman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Kasım 2019 Mesajlar 2.483 Çözümler 2 3 Nisan 2021 #6 theYagi dedi: Öncelikle geçmiş olsun. Bence ne olursa olsun gitmeyin. İnsanların canından kıymetli değil. Genişletmek için tıkla... Pithiux dedi: Girmemeniz herkes için daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Ulunay dedi: Deden pozitif çıktığına göre en yakın hastaneye gidip test yaptırın. Ardından ÖSYM(sınavı ÖSYM yapıyor diye biliyorum) ile iletişime geç. Genişletmek için tıkla... William Crusader dedi: Gidersen hem kendine kötülük yaparsın, hem günaha girersin. Genişletmek için tıkla... Gitmeyeceğim ama sınavım yanar mı ki?
theYagi dedi: Öncelikle geçmiş olsun. Bence ne olursa olsun gitmeyin. İnsanların canından kıymetli değil. Genişletmek için tıkla... Pithiux dedi: Girmemeniz herkes için daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Ulunay dedi: Deden pozitif çıktığına göre en yakın hastaneye gidip test yaptırın. Ardından ÖSYM(sınavı ÖSYM yapıyor diye biliyorum) ile iletişime geç. Genişletmek için tıkla... William Crusader dedi: Gidersen hem kendine kötülük yaparsın, hem günaha girersin. Genişletmek için tıkla... Gitmeyeceğim ama sınavım yanar mı ki?
Pithiux Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 1.016 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer Konohagakure 3 Nisan 2021 #7 Mr. Patrick Bateman dedi: Gitmeyeceğim ama sınavım yanar mı ki? Genişletmek için tıkla... Yanar ama insan sağlığından önemli değil.
Mr. Patrick Bateman dedi: Gitmeyeceğim ama sınavım yanar mı ki? Genişletmek için tıkla... Yanar ama insan sağlığından önemli değil.
jusbeprophet Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 1.261 Makaleler 7 Çözümler 10 3 Nisan 2021 #8 Mr. Patrick Bateman dedi: Gitmeyeceğim ama sınavım yanar mı ki? Genişletmek için tıkla... Yanar hocam . Bir daha ki seneye umarım kazanırsın çok talihsiz bir durum.
Mr. Patrick Bateman dedi: Gitmeyeceğim ama sınavım yanar mı ki? Genişletmek için tıkla... Yanar hocam . Bir daha ki seneye umarım kazanırsın çok talihsiz bir durum.
Mr. Patrick Bateman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Kasım 2019 Mesajlar 2.483 Çözümler 2 3 Nisan 2021 #9 Pithiux dedi: Yanar ama insan sağlığından önemli değil. Genişletmek için tıkla... :/ Bu sene son şansım kardeşim yaş 21 22 de almıyorlar ösymden net bilgi almak en iyisi bence.
Pithiux dedi: Yanar ama insan sağlığından önemli değil. Genişletmek için tıkla... :/ Bu sene son şansım kardeşim yaş 21 22 de almıyorlar ösymden net bilgi almak en iyisi bence.
Dragonlordturkiye Hectopat Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 705 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 3 Nisan 2021 #10 YKS'ye hazırlık, kendini denemek için gidiyorsan kesin gitme. Asker olmak için gidiyorsan kendi bileceğin iş.
YKS'ye hazırlık, kendini denemek için gidiyorsan kesin gitme. Asker olmak için gidiyorsan kendi bileceğin iş.