AsLegolas Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 1.229 Çözümler 1 Yer Ayrık Vadi 3 Nisan 2021 #11 Koronalılar ayrı yerde giriyor diye biliyorum test yaptırsan Hes koduna düşerdi de yaptırmamışsın ayrı girme şansın yok, gitme bence.
Koronalılar ayrı yerde giriyor diye biliyorum test yaptırsan Hes koduna düşerdi de yaptırmamışsın ayrı girme şansın yok, gitme bence.
furkii06 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 1.557 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2021 #12 Vebal önemli ama bilemedim bunu sorman lazım evinize gelen hemşirelere.
1 1024byte Centipat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 315 Çözümler 4 3 Nisan 2021 #13 Mr. Patrick Bateman dedi: Gitmeyeceğim ama sınavım yanar mı ? Genişletmek için tıkla... Eğer ÖSYM ile iletişime geçersen temaslıyım diye belki bir şansın olabilir.
Mr. Patrick Bateman dedi: Gitmeyeceğim ama sınavım yanar mı ? Genişletmek için tıkla... Eğer ÖSYM ile iletişime geçersen temaslıyım diye belki bir şansın olabilir.
teknoman Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2017 Mesajlar 2.108 Makaleler 2 Çözümler 9 3 Nisan 2021 #14 Asker olmak istiyorsan git tabii ki. Maskeni hiç çıkarma ve bence çift maske tak. Ancak deneme için gidiyorsan sakın gitme, insanların sağlını boşuna riske atma.
Asker olmak istiyorsan git tabii ki. Maskeni hiç çıkarma ve bence çift maske tak. Ancak deneme için gidiyorsan sakın gitme, insanların sağlını boşuna riske atma.
Mr. Patrick Bateman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Kasım 2019 Mesajlar 2.483 Çözümler 2 3 Nisan 2021 #15 AsLegolas dedi: Koronalılar ayrı yerde giriyor diye biliyorum test yaptırsan Hes koduna düşerdi de yaptırmamışsın ayrı girme şansın yok, gitme bence. Genişletmek için tıkla... Yaş bitti. HHO için de mi MSÜ Lazım?
AsLegolas dedi: Koronalılar ayrı yerde giriyor diye biliyorum test yaptırsan Hes koduna düşerdi de yaptırmamışsın ayrı girme şansın yok, gitme bence. Genişletmek için tıkla... Yaş bitti. HHO için de mi MSÜ Lazım?
1 1024byte Centipat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 315 Çözümler 4 3 Nisan 2021 #16 Mr. Patrick Bateman dedi: Yaş bitti. HHO için de mi MSÜ Lazım? Genişletmek için tıkla... Evet Hava Harp Okulu için de MSÜ'ye girmen gerekiyor. Bence bugün ÖSYM'yi ara, temaslıyım de. Son düzenleme: 3 Nisan 2021
Mr. Patrick Bateman dedi: Yaş bitti. HHO için de mi MSÜ Lazım? Genişletmek için tıkla... Evet Hava Harp Okulu için de MSÜ'ye girmen gerekiyor. Bence bugün ÖSYM'yi ara, temaslıyım de.
AsLegolas Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 1.229 Çözümler 1 Yer Ayrık Vadi 4 Nisan 2021 #17 Bugün sınav başlamadan gözetmen korona olan varsa özel sınıfa alacağız dedi, merak ettim sen girdin mi ? Umarım gitmişsindir.
Bugün sınav başlamadan gözetmen korona olan varsa özel sınıfa alacağız dedi, merak ettim sen girdin mi ? Umarım gitmişsindir.
Mr. Patrick Bateman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Kasım 2019 Mesajlar 2.483 Çözümler 2 4 Nisan 2021 #18 Gittim hocam da zordu ya.
Measterpo Centipat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 1.790 Makaleler 2 Çözümler 25 4 Nisan 2021 #19 Mr. Patrick Bateman dedi: Gittim hocam da zordu ya. Genişletmek için tıkla... Ayrı bir sınıfa mı alındınız? Merak ettim de.
Mr. Patrick Bateman dedi: Gittim hocam da zordu ya. Genişletmek için tıkla... Ayrı bir sınıfa mı alındınız? Merak ettim de.
Mr. Patrick Bateman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Kasım 2019 Mesajlar 2.483 Çözümler 2 4 Nisan 2021 #20 Measterpo dedi: Ayrı bir sınıfa mı alındınız? Merak ettim de. Genişletmek için tıkla... Yok özel