Emre3322 Hectopat Katılım 16 Kasım 2019 Mesajlar 985 Çözümler 5 2 Nisan 2023 #21 o0Bumblebee0o dedi: Ben burada bilmediğim için yardım alıp anlamaya çalıştım sadece biliyorum zaten şu anda başvuru yapamayacağımı ama seneye okul bittikten sonra hangi sırayla nereye başvuru yapacağımı tam bilmediğim için sordum. Genişletmek için tıkla... Yanlış anlama sana yardımcı olmaya çalışıyorum zaten. Önce MSÜ'ye sonra YKS'ye gireceksin her şey internet sayfalarında duyuruluyor zaten.
o0Bumblebee0o dedi: Ben burada bilmediğim için yardım alıp anlamaya çalıştım sadece biliyorum zaten şu anda başvuru yapamayacağımı ama seneye okul bittikten sonra hangi sırayla nereye başvuru yapacağımı tam bilmediğim için sordum. Genişletmek için tıkla... Yanlış anlama sana yardımcı olmaya çalışıyorum zaten. Önce MSÜ'ye sonra YKS'ye gireceksin her şey internet sayfalarında duyuruluyor zaten.
o0Bumblebee0o Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2023 #22 Emre3322 dedi: Yanlış anlama sana yardımcı olmaya çalışıyorum zaten. Önce MSÜ'ye sonra YKS'ye gireceksin her şey internet sayfalarında duyuruluyor zaten. Genişletmek için tıkla... anladım teşekkür ederim o0Bumblebee0o dedi: anladım teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... msü sınavı yazılı olarak oluyor değilmi birde konuları ne oluyor tam olarak tyt mi
Emre3322 dedi: Yanlış anlama sana yardımcı olmaya çalışıyorum zaten. Önce MSÜ'ye sonra YKS'ye gireceksin her şey internet sayfalarında duyuruluyor zaten. Genişletmek için tıkla... anladım teşekkür ederim o0Bumblebee0o dedi: anladım teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... msü sınavı yazılı olarak oluyor değilmi birde konuları ne oluyor tam olarak tyt mi
Emre3322 Hectopat Katılım 16 Kasım 2019 Mesajlar 985 Çözümler 5 2 Nisan 2023 #23 o0Bumblebee0o dedi: Anladım teşekkür ederim. MSÜ sınavı yazılı olarak oluyor değil mi? Bir de konuları ne oluyor tam olarak TYT mi? Genişletmek için tıkla... Evet yazılı sınav konu olarak TYT ile aynıdır.
o0Bumblebee0o dedi: Anladım teşekkür ederim. MSÜ sınavı yazılı olarak oluyor değil mi? Bir de konuları ne oluyor tam olarak TYT mi? Genişletmek için tıkla... Evet yazılı sınav konu olarak TYT ile aynıdır.
o0Bumblebee0o Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2023 #24 Emre3322 dedi: Evet yazılı sınav konu olarak TYT ile aynıdır. Genişletmek için tıkla... anladım yani aslında aynı sınava 2 kez girmiş gibi olucaz ilk msü ardından tyt
Emre3322 dedi: Evet yazılı sınav konu olarak TYT ile aynıdır. Genişletmek için tıkla... anladım yani aslında aynı sınava 2 kez girmiş gibi olucaz ilk msü ardından tyt
Emre3322 Hectopat Katılım 16 Kasım 2019 Mesajlar 985 Çözümler 5 2 Nisan 2023 #25 o0Bumblebee0o dedi: Anladım yani aslında aynı sınava 2 kez girmiş gibi olacağız. İlk MSÜ ardından TYT. Genişletmek için tıkla... Sen subaylık istiyorsan AYT kısmına da girmen lazım.
o0Bumblebee0o dedi: Anladım yani aslında aynı sınava 2 kez girmiş gibi olacağız. İlk MSÜ ardından TYT. Genişletmek için tıkla... Sen subaylık istiyorsan AYT kısmına da girmen lazım.
o0Bumblebee0o Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2023 #26 Emre3322 dedi: Sen subaylık istiyorsan AYT kısmına da girmen lazım. Genişletmek için tıkla... polislik istiyorum trafik bölümü
Emre3322 dedi: Sen subaylık istiyorsan AYT kısmına da girmen lazım. Genişletmek için tıkla... polislik istiyorum trafik bölümü
Emre3322 Hectopat Katılım 16 Kasım 2019 Mesajlar 985 Çözümler 5 2 Nisan 2023 #27 o0Bumblebee0o dedi: Polislik istiyorum trafik bölümü. Genişletmek için tıkla... Polislik istiyorsan sadece TYT subaylık veya astsubaylık istiyorsan MSÜ'ye girmen lazım.
o0Bumblebee0o dedi: Polislik istiyorum trafik bölümü. Genişletmek için tıkla... Polislik istiyorsan sadece TYT subaylık veya astsubaylık istiyorsan MSÜ'ye girmen lazım.
o0Bumblebee0o Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2023 #28 Emre3322 dedi: Polislik istiyorsan sadece TYT subaylık veya astsubaylık istiyorsan MSÜ'ye girmen lazım. Genişletmek için tıkla... yok polislik istiyorum ve ayrıca galiba bölüm seçebiliyoruz trafik polisi seçicem
Emre3322 dedi: Polislik istiyorsan sadece TYT subaylık veya astsubaylık istiyorsan MSÜ'ye girmen lazım. Genişletmek için tıkla... yok polislik istiyorum ve ayrıca galiba bölüm seçebiliyoruz trafik polisi seçicem
Emre3322 Hectopat Katılım 16 Kasım 2019 Mesajlar 985 Çözümler 5 2 Nisan 2023 #29 o0Bumblebee0o dedi: Yok polislik istiyorum ve ayrıca galiba bölüm seçebiliyoruz trafik polisi seçeceğim. Genişletmek için tıkla... Sağlık göz vs. problemin yoksa TYT çalış puanın yüksek olursa girme ihtimalin o kadar yüksek olur.
o0Bumblebee0o dedi: Yok polislik istiyorum ve ayrıca galiba bölüm seçebiliyoruz trafik polisi seçeceğim. Genişletmek için tıkla... Sağlık göz vs. problemin yoksa TYT çalış puanın yüksek olursa girme ihtimalin o kadar yüksek olur.