limpeex Decapat Katılım 17 Mart 2023 Mesajlar 263 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #11 ItsAllGoodman dedi: En ufak işitme kaybı elenmenize sebep olur. MSÜ hayali kurmadan önce bir check up yaptırmak gerekir. Bel fıtığı da sıkıntı yaratan sorunlardan. Genişletmek için tıkla... Hayda. O iş yaş o zaman benim için. limpeex dedi: Hayda. O iş yaş o zaman benim için. Genişletmek için tıkla... @ItsAllGoodman Hocam kusura bakmayın tekrar rahatsız ettiğim için. Siz MSÜ okudunuz mu acaba? Son düzenleme: 26 Temmuz 2024
ItsAllGoodman dedi: En ufak işitme kaybı elenmenize sebep olur. MSÜ hayali kurmadan önce bir check up yaptırmak gerekir. Bel fıtığı da sıkıntı yaratan sorunlardan. Genişletmek için tıkla... Hayda. O iş yaş o zaman benim için. limpeex dedi: Hayda. O iş yaş o zaman benim için. Genişletmek için tıkla... @ItsAllGoodman Hocam kusura bakmayın tekrar rahatsız ettiğim için. Siz MSÜ okudunuz mu acaba?
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.196 Makaleler 3 Çözümler 194 26 Temmuz 2024 #12 limpeex dedi: Hayda. O iş yaş o zaman benim için. @ItsAllGoodman Hocam kusura bakmayın tekrar rahatsız ettiğim için. Siz MSÜ okudunuz mu acaba? Genişletmek için tıkla... Okumadım, mülakatlara girdim, gitmemeyi tercih ettim fakat MSÜ'de okuyan çok arkadaşım var.
limpeex dedi: Hayda. O iş yaş o zaman benim için. @ItsAllGoodman Hocam kusura bakmayın tekrar rahatsız ettiğim için. Siz MSÜ okudunuz mu acaba? Genişletmek için tıkla... Okumadım, mülakatlara girdim, gitmemeyi tercih ettim fakat MSÜ'de okuyan çok arkadaşım var.