MSVCP140_1.dll dosyası bulunamıyor

Mali_1905

Hectopat
Daha fazla  
5 Gün önce Cyberpunk aldım ama MSVCP140_1.dll dosyayı bulunamıyor diye bir hata aldım. Sonra indirirken bir hata falan olmuştur diye silip bir daha yükledim ama yine düzelmedi aynı hatayı veriyor. İnternette çok araştırdım ama çözemedim en son Process Monitor'le bir hata raporu oluşturdum yardım ederseniz çok sevinirim. Logfile

Yükleyin:

Üstte belirtilen Visual C++ 2013 ve 2015 sürümlerini kurun bakalım, duruma göre söz konusu .dll dosyasını kendi sistemimden atabilirim.

Söz konusu .dll dosyasını yanlışlıkla silmiş olabilir misiniz? Geri dönüşüm kutusunu vb. kontrol etmenizde fayda var.

Daha önce paketlerle indiğini görmedim.

Yanlış bilgi: İnternetten DLL indirilmemelidir.

Download missing DLL files for free | DLL‑files.com (dll-files.com) buradan DLL dosyanızı aratın ve indirir ondan sonra işletim sistemniz 64 Bit ise C: Diskinde Windows files ta SysWOW64 olacaktır onun içine DLL dosyasını atın eğer işletim sistminiz 32 Bit ise System 32 olacak onun içine atın sorun çözülecek

Artı -9 Eksi
Sorunu çözdüm artık o hatayı almıyorum fakat bu sefer "uygulama düzgün olarak başlatılamadı 0xc00007b" hatasını alıyorum. hata üstüne hata ne yapıcam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…