D DeathWarranT Hectopat Katılım 26 Ocak 2015 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2017 #1 Mswinlib adlı programın ne olduğuna dair bir bilginiz var mı? CPU kullanımı görsellerdeki gibidir. Programı silmeyi denedim başaramadım fakat daha önceden böyle bir sorunum yoktu. Yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Nisan 2017
Mswinlib adlı programın ne olduğuna dair bir bilginiz var mı? CPU kullanımı görsellerdeki gibidir. Programı silmeyi denedim başaramadım fakat daha önceden böyle bir sorunum yoktu. Yardımcı olur musunuz?
Neurevt Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Mart 2015 Mesajlar 6.067 Makaleler 2 Çözümler 26 19 Nisan 2017 #2 Hyper-V'yi servislerden devre dışı bırakabilirsiniz onunla işiniz yok. Hyper-V sanal makineleri izleme yazılımıdır.
Hyper-V'yi servislerden devre dışı bırakabilirsiniz onunla işiniz yok. Hyper-V sanal makineleri izleme yazılımıdır.
D DeathWarranT Hectopat Katılım 26 Ocak 2015 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2017 #3 Yardımcı olur musunuz? Nasıl yapmam gerekiyor? Zararlı bir yazılım mı?
Neurevt Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Mart 2015 Mesajlar 6.067 Makaleler 2 Çözümler 26 20 Nisan 2017 #4 DeathWarranT dedi: Yardımcı olur musunuz? Nasıl yapmam gerekiyor? Zararlı bir yazılım mı? Genişletmek için tıkla... Zararlı bir yazılım değil. Başlat çalıştır'a "services.msc" yazıp tüm Hyper-V yazanları devre dışı bırakabilirsiniz.
DeathWarranT dedi: Yardımcı olur musunuz? Nasıl yapmam gerekiyor? Zararlı bir yazılım mı? Genişletmek için tıkla... Zararlı bir yazılım değil. Başlat çalıştır'a "services.msc" yazıp tüm Hyper-V yazanları devre dışı bırakabilirsiniz.
D DeathWarranT Hectopat Katılım 26 Ocak 2015 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2017 #5 Çok teşekkür ederim sağolun. Silinen üye dedi: Zararlı bir yazılım değil. Başlat çalıştır'a "services.msc" yazıp tüm Hyper-V yazanları devre dışı bırakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Devre dışı olmasına rağmen hala kullanımda gözüküyor. Ne yapmam gerekiyor? Dosya Ekleri hyper.png 41,1 KB · Görüntüleme: 120 hyper 2.png 59,7 KB · Görüntüleme: 143
Çok teşekkür ederim sağolun. Silinen üye dedi: Zararlı bir yazılım değil. Başlat çalıştır'a "services.msc" yazıp tüm Hyper-V yazanları devre dışı bırakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Devre dışı olmasına rağmen hala kullanımda gözüküyor. Ne yapmam gerekiyor?
Neurevt Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Mart 2015 Mesajlar 6.067 Makaleler 2 Çözümler 26 20 Nisan 2017 #6 DeathWarranT dedi: Çok teşekkür ederim sağolun. Devre dışı olmasına rağmen hala kullanımda gözüküyor. Ne yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Devrede gözükmüyor zaten durmuş o servisler.
DeathWarranT dedi: Çok teşekkür ederim sağolun. Devre dışı olmasına rağmen hala kullanımda gözüküyor. Ne yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Devrede gözükmüyor zaten durmuş o servisler.
D DeathWarranT Hectopat Katılım 26 Ocak 2015 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2017 #7 Silinen üye dedi: Devrede gözükmüyor zaten durmuş o servisler. Genişletmek için tıkla... Aynı durum devam ediyor. Kafayı yemek üzereyim daha önce böyle bir sorunla karşılaşmamıştım. Durum bu. Dosya Ekleri hyper 2.png 59,7 KB · Görüntüleme: 173
Silinen üye dedi: Devrede gözükmüyor zaten durmuş o servisler. Genişletmek için tıkla... Aynı durum devam ediyor. Kafayı yemek üzereyim daha önce böyle bir sorunla karşılaşmamıştım. Durum bu.
ShadYaqz Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Nisan 2015 Mesajlar 4.582 Çözümler 2 20 Nisan 2017 #8 Basit bir öneri olacak ama MSConfig'den hizmetlere ve başlangıç öğelerine baktınız mı?
D DeathWarranT Hectopat Katılım 26 Ocak 2015 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2017 #9 Sanırım hallettim. Basit ama etkiliydi. Çıldıracağım. Yine açılıyor.