Mt bilişim güvenilir mi?

370335

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba.
Hpomen8AC94aa monitörü 1 ay önce bu satıcıdan aldım fakat monitörde parmak izleri vardı. Bariz kullanılmış ürün sattılar ya da gerçekten fabrikasyon o kadarını bilemem fakat amcamın üzerinden bu monitörü tekrar almak istiyorum. Biz oldugumuzu anlarlarsa tekrar bunu bize satmaya çalışırlar ondan dedim. Tekrar bu monitörü bu satıcıdan alacağım fakat güvenilirler mi yoksa hakikaten ben mi haklarinı yedim?

İkinci el ürün satışı yaparlar mı?
Konuyla ilgilenebilecek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Siz güvenilir misiniz ? Sorun olmayan 2 adet açık monitörümüz oldu sayenizde.

Bu benim sorunum mu?

"Tekrar bu monitörü bu satıcıdan alacağım fakat güvenilirler mi yoksa hakikaten ben mi haklarinı yedim?" şeklinde bir yazı yazıp bu benim sorunum mu ? şeklinde bir soru sormakta enteresan. 3. defa aynı şekilde ürün almak istemenizi düşününce sizin sorununuz olması lazım.

İlk ürün için parmak izi var dediniz. (Ürünü kutudan çıkarırken istemsizce eliniz dokunmuş olabilir, tarafımıza ulaştığınızda ürünün koruma bantlarını kendiniz açtığınızı iletmiştiniz.)
Değişen ürün size geldiğinde olumsuz bir durumun önüne geçmeniz için video çekin dememe karşın 5sn (monitör kutusu açılımı göstermeyen) bir video çekip saçma bir bahane ile ürünü iade etmek istediniz. (Eksik dediğiniz power güç kablosu kutudan çıktı, yıpranmış dediğiniz kitapçık jelatininde en ufak deforme bile yoktu. Bu arada ürünün garanti belgesi ürün kutusunun dış yüzeyine cep poşeti içinde yapışık durmaktadır.) Her türlü değişim talebinizi ve iadenizi zorluk çıkarmadan yapmamıza karşın hem pazaryerinde hem de burada çalıştığım firmayı kötüleme yoluna gidiyorsunuz.

İnsanlar genelde piksel sorunu ya da ips panel ışık sızması olursa ne yaparım gibi düşüncelerle konu açar iken siz aldığınız ürünün hiç zorlanmadan değişim olduğunu onu da saçma bir neden ile gene hiç zorlanmadan iade ettiğinizi yazmayıp, şimdi 3. bir şahış üzerinden alırsam acaba tekrardan aynı monitörü bana gönderirler mi endişesi ile konu açıyorsunuz.

Değişim ürünü için gelip ofisimizden test ederek alabileceğinizi bile söylemişken, bu yaklaşımınız hiç hoş değildir.

@Miralay83 siz mt bilişim misiniz yoksa? Şaşırmadım. Açıkçası yaptığınız şeyleri hakkınızı yemeden iza ettim fakak o ürünler kullanılmıştı enis bey misiniz başka bir temsilci misiniz orasını bilemem ama insanlara doğru olanı bilinçlenmeye hakları var ve güç kablosu ben açtığımda yoktu 1. 2.olarak adaptör poşeti poşetsiz geliceğini her zaman iddia eddiniz ve Amazon'dan bir monitör aldım her detayına kadar poşetli geldi bir deforme görmedim sizce de şüphe etmek hakkım değil mi? Şimdi bana burada gelmiş sitem ediyorsunuz.

Sadece adaptör kablo poşetleride söz konusu değil direk ayaklıkların bile yoktu ve monitördeki parmak izinin benimle alakası yoktur. Kendim düzgünce açtım. İade konusunda iade ettiğinizi belirttim Trendyol ürün yorumları kısmınıza bakılırsa ama hala beni suçlayabiliyorsanız bu sizi ilgilendiriyor para olarak da zarar ettim zaman olarak da değişim yaptığınız ilk üründende beter geldi.

Bakın hiç bir kanıt öne sürmeden 2 monitör içinde kullanılmıştı diyorsunuz. 1. giden için belki aklınıza gelmezdi ama 2. giden için ısrarla video kaydı almanızı ilettim ama siz onu bile yapmadınız. Bence siz çalıştığım şirketten doğrudan ya da dolaylı yoldan ürün satın alımı yapmayınız.

Konuyu okuyan diğer arkadaşlar için ürünler distribütör firma depolarındaki stoklarımızdan distribütör firma tarafından gönderimi yapılmaktadır.

Bu arada ekteki resim 2. monitör tarafınızdan geldiğinde kontrol edildiğinde eksik parça gözükmemekteydi.

Bu arada Ekrem ben. İlk aradığınız anda olasılıklardan bahsedip, iade ve değişim konusunda yardımcı olabileceğimizi söyleyen, değişim gelen üründe bir sorun olmaması adına sizden video kaydı isteyen kişiyim.

Dosya Ekleri

• 068.jpg
    68,1 KB · Görüntüleme: 311

Kutunun içindeki yerler bile değişik parçalarının Ekrem bey burada bana ne anlatsanız nafile.

Arkadaşlar ürünlerin yerleri bana 1.sinde farklı 2.sinde farklı yerlerde olmak üzere yerleştirmişlerdi mesela kabloları iç kısmından çıktı 1.sinde ilk kutuda parmak izli olan monitör benim ellememe rağmen benim ellediğimi düşündükleri.2.değişim yaptıklarını iddia ettiklerinde ise dış katmanında elimi kutuya soktuğum anda ikinci yaptıkları değişim yaptiklarini iddia ettikleri monitörü açtığımda daha dış katmanında elimi kutuya sokar sokmaz poşeti çekiyorum adaptör içine düşüyor ve güç kablosu orada yoktu daha irdelemedim ki bu kablolar ilk geldiğinde iç katmandaydı ve son olarak da ürünleri incelemediklerini ürün hakkında bilgilerini olmadığını söylüyorlar fakat mağazaya soru sorduğunuzda patır patır içindeki içerikleri söylüyorlar hepsinde farklı farklı kusurlar vardı eğer sizler mtbilişimden alışveriş yapmak istersenis tabii ki yapın fakat dediklerimi yaşarsanız iade ve değişimde sıkıntı çıkarmıyorlar ama değişim yapmayın yaptırtmayın kendim deneyimledim şu an Ekrem beyin ekte gösterdiği o parçaların yerleri değişik. İster bana ister Ekrem beye güvenin iade değişim yaptıklarını öne sürerek güvence sağlamaya çalıştıklarını gözlemliyorum üstüne üslük hala suçu bende arıyorlar konuda gördüğünüz gibi asla tavsiyem mtbilişim değildir burada yaptıkları gibi şu anda iade değişim verdiklerini iddia ederek beni haksız konuma getirmeye çalıştıklarını görüyorum bu arada iade değişim hakkı tanıyorsunus fakat değişim yaptığınız ürün 1.sindende beter geldi ben bu konu hakkında yorum yapmayacağım daha fazla istediğinize inanın forumdaşlarım.
Yaşadığım süreç bu hepsi detaylı anlattım.

Hakaret veya haksıs bir mesaj yazmadım mt bilişimden alışveriş yapmanısı tavsiye etmiyorum iademi kabul etmeyecekler diye korkmadım değil açıkçadı korkmaktan siyade THH falan uğraştıracaklardı direk iade yaptılar fakat dediğim gibi ogünün 5200 lirasi bugünün 6.5bini zararda soktular ve üstüne üslük hala burada görseller paylaşıyorlar o paylaştığınız görseleeki ürünün parçalarının bana gönderdiğinis değişim yaptığınız ürün olduğunu burada herkese kanıtlayın. Bende pişmanlık duyayım o zaman.

Beni utandırın bu ürünün değişim yaptığınıs ürüne ait olan ekteki görseller olduğunj kanıtlayın ben herkesin önünde özür dileyeceğim hakkınısı yedim diye yeter ki bana bir kanıt sunun kanıtınıs varsa bekliyorum.
Merhaba,

Siz güvenilir misiniz? Sorun olmayan 2 adet açık monitörümüz oldu sayenizde.

Ve son olarak Ekrem bey o 2 açık monitörün sebebi ben değil sizlersiniz doğru monitör satsaydınız ben zaten iade etmezdim sizlere ben sizi keyfimden zarar sokmadımki bu monitörleri satıp satmadığınızdanda şüphe duyuyorum kendinizde bende nasıl biz izlenim bıraktınız buna bakar mısınıs ve hala kusurlu defolu ürün sattığınız halde bana burada suçluyorsunus hem de sitem ediyorsunuz sanki siz mağdurmuşsunus gibi doğru dürüst kullanılmamış monitör satsaydınız hem teşekkür eder hem de sizi herkese önerirdim suçu bende değil kendinizde arayın müşteri bana bu ürünü iade etti diye. Diğer insanlar ufak tefek olayları takmıyor olabilir IPS glowflaan filan sadece bunun için iade değişim haklarini kullanıyor demişsinis fakat ben kullanılmamış ürün kullanmam uğraşırım uğraştımda paramı aldım az da olsa zarara soksanızda paramı aldım ve o iade edilen ürünleri orada tutmuyorsunuz kimse hayrına ikincj monitörü 0 diye bu devirde vermez değişim yapmaz kolay kolay ve o iade ettiğim ürünleride sorunsuz ama kullanılmış ürünleri 0 diye satışa sunulmuştur büyük ihtimal o monitörün tanesi 5200dü sizden baktığımda ben birini size iade ettim öbürünü gönderdiniz etti 10bin lira masraf kimse babasının hayrına güzel bir değişim yapmaz genel olarak söylüyorum. Yani çocuk kandırır gibi orası poşetsiz gelir fabrikasyon falan bana bunlar sökmez Ekrem bey.

Sizden ürünü degişim ya da iade etmeden HP ile de konuyu görüşrüm asla poşetsiz hiçbir ürünümüz gelmez dediler asla net konuştular siz ise nereden alırsanız alın poşetsiz gelir dediniz yalanınıs birincisi burada mtbilişim satıcısını buradada benimle beraber gördünüz iade edilen bir ürüne sahip olma ihtimalinzde var alırsanıs eğer bu riskleri göze alir uğraşırım diyorsanıs alın tavsiyem midir asla değildir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Müşteri memnuniyetini adına tüm değişim ve iade işlemlerinizi sorunsuz yapmak suç olmamalı sanırım. Tekrar sorun yaşamamak adına çalıştığım şirketten doğrudan ya da dolaylı yoldan ürün satın alımı yapmayınız.

- Gelen ürünlerin kontrol kayıtları mevcut.
- Gönderilen ürünlerin seri noları (irsaliyeli olarak) mevcut.
- Ürünler tarafınıza sıfır kapalı kutu olarak distribütör firma tarafından gönderimi yapılmaktadır. Siz tersini iddaa edip bunu kanıtlayacak bir argüman sunamıyorsunuz. Bu durum yasal yollara gidecek sonuçlar doğurabilmektedir.
-Tüm bu işleyişlerin sonuçlanmasının altındaki temel mantık Müşteri memnuniyetidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…