MT Thunder 4 kask alınır mı?

SeeAndLive

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, MT'nin bu kaskını almayı düşünüyorum sizce nasıl artısı eksileri neler? Matını mı almalıyım parlağını mı almalıyım? İzmir'de nerede bulurum? Önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, Mt'nin bu kaskını almayı düşünüyorum sizce nasıl artısı eksileri neler? Matını mı almalıyım parlağını mı almalıyım? İzmir'de nerede bulurum? Önerir misiniz?

Mt ortlamanın bir tık üstü bir marka kask. MT/s helmets ile karıştıran var aynı değiller MT/s kötü bir marka çakma. Thunder 4 gayet kaliteli rahat bir kask. Eğer 200 km hızlarına çıkmayacaksanız çok rüzgarda almaz. Bir de siyah vizör aldın mı mükemmel bir görüntü olur.

Eksileri: Benim gördüğüm bir eksik yok ama siz alırken intercom yuvası var mı diye sorun. Bir de vizörleri biraz pahalı 1.500 bandında ama bence değer.

Benim ns125 var max 123 yapıyor zaten motor.Şu konuda kararsızım 10-15 k civarına çıkmama gerek varmı kask alırken bu kask yeterlimi sence motorum için? Ayrıca renkli vizörünü nerden bulabilirim.

Benim NS125 var Max 123 yapıyor zaten motor. Şu konuda kararsızım 10-15 k civarına çıkmama gerek var mı kask alırken bu kask yeterli mi sence motorum için? Ayrıca renkli vizörünü nereden bulabilirim?

Simdi motor kullanıyorsun 50CC bile olsa 30 ile duvara kafa attıgını düşün. Yani bu işin CC ile alakası yok bütçe ile biraz. Bu kaskı ben Trendyol'dan aldım orada vizörleride var. Hepsi kod lu bulamazsan yaz yardımcı olurum.

Tamamdir reis o zaman ben bu kaskı alıyorum inşallah pederde izin verdiği gibi bayiden alacağım.

Tamamdir reis o zaman ben bu kaskı alıyorum inşallah pederde izin verdiği gibi bayiden alacağım.

Merhaba aldiniz mi?
Bende birkaç güne almayı düşünüyorum 1650gr kaskın ağırlığı size sorun yaşattı mı ve bana m çok dar l geniş geldi, siz öyle bir sorun yaşadınız mı?

Merhaba aldiniz mi?
Bende birkaç güne almayı düşünüyorum 1650gr kaskın ağırlığı size sorun yaşattı mı ve bana m çok dar l geniş geldi, siz öyle bir sorun yaşadınız mı?
Kusura bakma yeni gördüm ne aldığını merak ettim.Ben onun yerine ls2 stream 2 aldım yapısı kinetik polimer ve hiç rüzgar geçirmiyor çok memnunum 5500 tl ya aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…