MT07 kasa önerisi

KeremCakırca

Kilopat
Daha fazla  
Niyetim MT-07 almak ama sizce hangi kasa önerirsiniz? Bu motorda ABS de olsun istiyorum, bu canavarı tutmak kolay değil. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
2014 lerde abs yok 2015 ve sonrası abs var diye biliyorum mt07 lerde. Benim beğendiğim bir model değil fakat bütçe sorunu yoksa sıfırını almak en doğrusu olur. Çünkü kullanıcı kitlesi motor bilinci düşük, motoru hor kullanan, zorlayan, bakım doğru dürüst yapmayan kesim. İkinci el ille de alınacaksa da bir eski kasası alınabilir 1. Ve 2. Nesillere bakmak akıl kârı değil. Fakat tabi almadan önce iyice incelenmeli mümkünse ekspertiz yapılmalı.

2014'lerde ABS yok 2015 ve sonrası ABS var diye biliyorum MT07'lerde. Benim beğendiğim bir model değil fakat bütçe sorunu yoksa sıfırını almak en doğrusu olur. Çünkü kullanıcı kitlesi motor bilinci düşük, motoru hor kullanan, zorlayan, bakım doğru dürüst yapmayan kesim. İkinci el ille de alınacaksa da bir eski kasası alınabilir 1. ve 2. nesillere bakmak akıl kârı değil. Fakat tabii almadan önce iyice incelenmeli mümkünse ekspertiz yapılmalı.

Tam teker motoru expertizsiz almak riskli olur dediğin gibi de sıfır işte :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı