MT125 vs Benelli 125 S

hebevnejs

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Selamlar, öncesinde de böyle bir konu açmıştım. Bütçede sıkıntı yok demiştim fakat başlangıç motoru olduğu için öyle aman aman da para harcamak istemiyorum.

72.5K'ya 8.800 Km'ye 2024 model Benelli 125 s var, motorun hiçbir sıkıntısı yok, o civarlarda o Km'lerde birçok ilan var. Diğer tarafta ise,
2019 model 39 Km'de 110 K'ya MT125 var. Gönül ister MT125'in 2024 modelini almak fakat başlangıç motoru için 280-290 k çok geliyor gözüme. Sizce hangisi alınmalı?
Artı olarak, Benelli'ye daha yakınım şu an, 0'ı mı alınmalı yoksa 2.el mi o da kafamı karıştırıyor.

Son düzenleme:
Benelli İtalyan bir markadır ve İtalyan motorlarıda piyasada adını yapmış kaliteli markalardır ve aynı şekilde Benelli'de güzel bir markadır sizi üzmez.
Ekstra olarak Suzuki Gsx-s 125 veya Aprilla Tuono 125 bakabilirsin.

290K'ya 2022 model 3-4binde çıtır R25 alınır, o paraya 125 almayın. Benelli daha mantıklı olur.

Bence hiçbiri, Drift L olabilir, CG olabilir, Raider 125 olabilir, vitesli olmazsa PCX olabilir, bunların parçası bol bulunur, ustasınıda bulursun.

Suzuki'nin düşük cc piyasası sıfır. İlandakiler aylardır duruyor, çoğu favorimde. Aprilia olabilir.

Hocam hadi mt125’in km’si düşük olsun 2019 modelini yine alacağımı düşünmüyorum.Çok da güzel gelmiyor gözüme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…