Kalitesine laf yok, Japon mühendisliği zaten. Ama son sahibi olur ya da ölü fiyattan satar günün sonunda.
Aprilia'nın piyasası hakkında bilgim yok, parçası veya ustası hakkında da. Ama kalite olarak onlar da çok sağlamdır.
Hocam motorlardan pek anlamam, MT125 ilanlarından alışmışım sürekli 30-40 Km'de görüyordum. 9 bin kilometre görünce atladım hemen İyi diye düşündüm, km 3-5 arası olması mı lazım? Hangilerine bakayım?
Birisi beni bu konuya etiketlemiş. Bende madem öyle cevap vereyim.
1. Mt125 çok pahalı bir motor 250 hatta 400 lük motorlar bile o fiyata var. Ben asla almam. 125cc bir motora 250-300 bin liralar verilmez.
2.Benelli 125 kaliteli bir motor değil. Çin malı.(20 sene önce italyan olabilirdi artık a dan z ye çin) parça sorunu var, servisleri kötü.
Ben alternatif olarak Sym nhx125 önereceğim. Ön arka standart absli. Sym çok sağlam ve kaliteli bir marka. Tasarım olarak da güzel. Fiyatı da en son 159 bin liraydı diye hatırlıyorum.
Hocam motorlardan pek anlamam, MT125 ilanlarından alışmışım sürekli 30-40 Km'de görüyordum. 9 bin kilometre görünce atladım hemen İyi diye düşündüm, km 3-5 arası olması mı lazım? Hangilerine bakayım?
Normalde 9000 kilometre fazla değil ama motorun 1 yıllık olduğu ve düşük cc olduğu düşünüldüğünde çok sık kullanılmış olduğu belli. Yüksek cc olsa bir yılda 15bin de yaparsın 20'de. Motor gidiyor çünkü. 3-5km'ye bakılabilir 125 cc için.
Değerli cevaplarınız için teşekkürler dostlar. Benelli'nin 0'ın 145 K'ya satılıyormuş. 0'a yakınını daha uyguna bulurum diye düşünüyorum. Elimde elektrikli Arora ZR7 var. Çok az kullanıldı 1-2 aylık motor. 70 k piyasası var. Takas yaparlar mı? Elektrikli motorlara nasıl bakıyorlar takaslarda?
Birisi beni bu konuya etiketlemiş. Bende madem öyle cevap vereyim.
1. Mt125 çok pahalı bir motor 250 hatta 400 lük motorlar bile o fiyata var. Ben asla almam. 125cc bir motora 250-300 bin liralar verilmez.
2.Benelli 125 kaliteli bir motor değil. Çin malı.(20 sene önce italyan olabilirdi artık a dan z ye çin) parça sorunu var, servisleri kötü.
Ben alternatif olarak Sym nhx125 önereceğim. Ön arka standart absli. Sym çok sağlam ve kaliteli bir marka. Tasarım olarak da güzel. Fiyatı da en son 159 bin liraydı diye hatırlıyorum.