MT125 vs Benelli 125 S

Bende Çin olarak biliyordum daha bilgili birisi söylesin diye beklemiştim sağ olun hocam.

MT-125 almayı düşünüyorsanız, bana kalırsa Çinliler kaliteli firmalara bayilik verip yedek parça sorununu çözseler, motorları çok daha fazla tutulur. Fakat şu an Türkiye’de genelde bisikletçiden bozma ustalar bu motorlarla ilgilendiği için ve yedek parça sıkıntısı olduğu için pek tercih edilmiyor. Eğer almayı düşünüyorsanız, benim tavsiyem Drift L olur. 110 bin TL vermeye hiç gerek yok. Muhtemelen A1 ehliyetiniz olduğu için böyle bir motor arıyorsunuz. MT-125'i şimdi alacaksınız, üzerine masraf yapacaksınız, aksesuar vs. derken toplam maliyet 150-160 bin TL’yi bulacak. Bunun yerine 50-55 bin TL'ye Drift alın, aksesuar vs. yaptırmanıza da gerek yok. Paranızı cebinizde tutun. O kalan bütçeyle de kaliteli ekipman alın.

Benelli İtalyan değil.
Fason olarak üretilen bir motor. Keeway rkf 125 araştırabilirsin. Sen şimdi parça siparişi vermek istesen ilk önce Benelli’ye gidecek oradan fason fabrikasına parça bulman çok zor anca çıkma parça bulursun. Deneyimlediğim kadarıyla ustası da yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…