MT125 vs RKS RZ125

Hocam bence RKS gibi markalardan uzak durmak gerekir, Pulsar NS125 gayet güzelbir motor ona bakmanı öneririrm

Kral herkes uzak durmayı öneriyor lakin bu Çin sürenler nasıl sürüyor? Çin sürüp de hiç sorun yaşamayan insanlar var. Piyasada 100K'lık Çin kurye motorları var. Geçen bir forumda Çin'i kötüleyip farklı bir motor öneren bir arkadaş vardı lakin o motorun da Çin'in bir motoru olduğunu bilmiyor. İyi güzel bir motor diyor, bilse ama onu da alma diyecek.

Kral sence vespa 125 güzel bir motor mu? Scooter tarzı motorları ben motordan sayıyorum. Çok çirkinler.

Hocam sen de öldürmüşsün vallahi scooterleri, o kadar da kötü değiller. Ağustos 24'ten beri PCX sahibiyim, bende önceden çok scooterlere yanaşmayıp senin gibi düşünsem de PCX'e binmeye başlayınca anladım bu scooter rahatlığını. Ancak tip bir MT125 ya da R125 gibi değil o konuda haklısınız.

Kral zaten konfor için scooter şart. Lakin ben konfor peşinde değilim ve genel olarak scooterların şekilleri hoşuma gitmiyor.

Hocam tamamen bu Çin motorlarından uzak durulamaz, Çin motorları olmasa TR'de motor kalmayacak 125CC-250CC bandında. Malzeme konusunda sıkıntı yaşamayablirsin bazılarında. Pulsar'da mesela parçasını mahalle bakkalında bile bulursun, bloğu da herhangi bir X marka Çin'den iyidir. Çinlilerin de kötü yanı bu zaten blokları iyi değil ya da bloktan güvenli sınırın dışında fazla performans almaya çalışıp zorluyorlar iyice. Öyle olunca da sonuç genelde hüsran oluyor blok konusunda.

motorlar Çin malı olduğu için kötü değil. Markaların stratejileri tüketiciyi mağdur duruma sokacak şekilde. RKS’de bu markaların başında. Fason şekilde ülkeye getiriyorlar servis/parça/usta yok.

Daha kompakt modeller seç bence. MT-125 yeni kasa almayacaksan da alma. NS125, PCX125 ve kroniği bol olsada Raider125 öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…