Ön camı tak pedleri tak ekipmanın Full olsun lastikleri bin kez kontrol et gerekirse, yanına bir tane de tornavida almayı unutma ne olur ne olmaz tekerine taş değmesin usta.
Ön camı tak pedleri tak ekipmanın Full olsun lastikleri bin kez kontrol et gerekirse, yanına bir tane de tornavida almayı unutma ne olur ne olmaz tekerine taş değmesin usta.
Yapmasına yaparsın bakımlarına dikkat ediyorsan yarı yolda bırakacak bir motor değil ama aynısını konfor için söyleyemem çok rüzgar yersin MT-25 şehir için tasarlanmış bir motordur dinlene dinlene gitmeni tavsiye ederim iyi yolculuklar.
Yapmasına yaparsın bakımlarına dikkat ediyorsan yarı yolda bırakacak bir motor değil ama aynısını konfor için söyleyemem çok rüzgar yersin MT-25 şehir için tasarlanmış bir motordur dinlene dinlene gitmeni tavsiye ederim iyi yolculuklar.
Uzun yolculuklar için ideal bir seçenek değildir. Özellikle uzun mesafelerde konfor ve performans açısından yetersiz kalabilir. Eğer uzun yolculuklar yapmayı planlıyorsanız, daha büyük ve uzun mesafe için tasarlanmış motosiklet modellerini tercih etmeniz daha uygun olacaktır.
Hayırlı olsun dostum tekerine taş değmesin rodaj ortalarında biraz gaz açmanı tavsiye ederim motorun sağır kalmaması için ilk motorum R25 de o hatayı yapmıştım motor sağır kalmıştı sonrasında açmak için Fethiye-Marmaris arası bir hayli uğraşmıştım.
1400 km'lik bir yola çantasız motorla çıkılmaz. Lastik kiti, pompa, zincir yağı, motor yağı, antifriz, su vs. almak gerek. Eğer bunlar yoksa riskli olacağını düşünüyorum.