MT25 ile uzun yol yapılır mı?

ara sıra gaz açıyorum ama bazıları bunun zararlı oldugunuda soylemisti yanlıs anlamayın motor hakkında pek tecrubem yok ilk motorum ondan merak ettim
1400 km'lik bir yola çantasız motorla çıkılmaz. Lastik kiti, pompa, zincir yağı, motor yağı, antifriz, su vs. almak gerek. Eğer bunlar yoksa riskli olacağını düşünüyorum.
evet evet muhakkak boyle bir canta yaparım

Ara sıra gaz açıyorum ama bazıları bunun zararlı olduğunu da soylemisti yanlış anlamayın motor hakkında pek tecrubem yok ilk motorum ondan merak ettim.

Evet evet muhakkak boyle bir canta yaparım.

Yok hocam ne kusuru bende zamanında aynılarını yaşadığım için not geçmek istedim rodaj mevzusuna çok dikkat ettim rodaj bitmeden artçı bile almadım fakat rodajdan sonra motordan tam performans almam biraz zaman aldı sonradan öğrendim ki düz yolda uzun süreler olmamak şartıyla ara ara biraz sıkıştırmak gerekiyormuş ama dediğiniz gibi rodaj bitmeden sürekli dikkatsizce yüksek devirde seyir etmek zararlıdır.

Kesinlikle ideal değil. Aşırı rüzgar yersiniz ve ne kadar şehir içi için olsa da rahatsız olur.

Süper hocam o zaman teşekkür ederim tavsiyeniz için.

Lastikleri kontrol etmeyi ihmal etmem sağ olun tavsiyeniz için❤

Rica ederim sana bir şey daha söyleyim yapılmaz vb diyenler için.

Her motorla uzun yol yapılır. Naked'ta rüzgar yersin o kadar. Yorar mı yorar, zevki keyfi orada bana göre.

Mesela ben bundan yaklaşık 10 yıl önce Yamaha ybr 125 ile Antalya İzmir İstanbul yaptım

125 CC hava soğutmalı

valla bi ara drift l ile yapacaktım da açıkcası zor olur gibiydi yani bilemiyorum sizce yapılırmıydı drift ile

3 Hafta önce CBF 150 ile Bursa'dan Ordu'ya gittim. 2 gün önce de MT-25 ile geri döndüm.
Çanta ve konfor sele varsa hiç korkma. Hele birde yüksek tur camın varsa tadından ve keyfinden yenmez

Dosya Ekleri

• IMG-20240812-WA0004.jpeg
    511,7 KB · Görüntüleme: 52
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…