MT25 vs CL250

Halit oguz

Kilopat
Seçeneklere Husqvarna 250'yi de ekleyebilirsiniz. İlk motorum olacak memleket küçük olduğu için 250 CC ile başlamayı dert etmiyorum. Tek teker, hız yapma gibi tutkularım yok. Ülkemizde F/P güzel cruiser motorlar olsaydı onlarla başlamayı tercih ederdim. Rahat takılayım hem motor güzel gözüksün şehirler arası beni getirsin götürsün. İsteklerim bunlar sadece. MT25'in artan fiyatını da kattığımızda sizce ilk motor olarak bunlardan hangileri alınır ve sizin önerileriniz nelerdir? Şimdiden çok teşekkür ediyorum.

Son düzenleme:
İlk motorum olacak memleket küçük olduğu için 250 CC ile başlamayı dert etmiyorum. Japon olmasına kafayı taktım maalesef. Tek teker, hız yapma gibi tutkularım yok. Ülkemizde F/P güzel cruiser motorlar olsaydı onlarla başlamayı tercih ederdim. Rahat takılayım hem motor güzel gözüksün şehirler arası beni getirsin götürsün. İsteklerim bunlar sadece. MT25'in artan fiyatını da kattığımızda sizce ilk motor olarak bunlardan hangileri alınır ve sizin önerileriniz nelerdir? Şimdiden çok teşekkür ediyorum.

Motorlar hakkında cok bir bilgim yok ama çoğu tanıdığımdada gördüğüm duyduğum Yamaha ne olursa olsun satılır piyasası iyidir hızlı satılır paranız açısından Yamaha daha iyi olur tabii konfor rahatlık bakımı vs pek bilmiyorum.

Motorlar hakkında pek bilgim yok fakat CL250 benim gözüme çok daha güzel geldi. MT25 gibi motorlardansa (race diye geçiyor sanırım) chopper/cruiser bana çok daha güzel geliyor. Tabi arkadaşın da dediği gibi bilgim olmadığı için konfor, piyasa vb. şeyler için yorum yapamam.

İlk motorum olacak memleket küçük olduğu için 250 CC ile başlamayı dert etmiyorum. Japon olmasına kafayı taktım maalesef. Tek teker, hız yapma gibi tutkularım yok. Ülkemizde F/P güzel cruiser motorlar olsaydı onlarla başlamayı tercih ederdim. Rahat takılayım hem motor güzel gözüksün şehirler arası beni getirsin götürsün. İsteklerim bunlar sadece. MT25'in artan fiyatını da kattığımızda sizce ilk motor olarak bunlardan hangileri alınır ve sizin önerileriniz nelerdir? Şimdiden çok teşekkür ediyorum.
Hocam honda cb250r ada bakabilirsiniz naked olarak guzel bir motordur

Hocam ilk motorunuz olacağı için Honda alın. Bildiğim kadarıyla parçaları daha ucuz ve tek silindirli model yakıt konusunda cebinizi yakmaz. MT25 çift silindir model daha çok yakıt tüketir. Eğer sadece ikisi arasından birini tercih edecekseniz tabii benim bilgim dahilinde mantıklı olan seçim CL250.

Mt25 de çok büyük bir motor değil. Cb250r'dan pek bir farkı yok. Boyunuz uzunsa önerim daha farklı modellere yönelmeniz. Mesela Suzuki Vstrom 250 olabilir. Honda Crf 250 Rally olabilir. Cl250 180 bin tlye satılırken fiyatı iyiydi ama şu anki liste fiyatı o motor için fazla ve o fiyata alacaksan önermem.

Apache 200 en iyi F/P motor şu an bence , taksit imkanıda sunuyorlar 109 bin TL 12 taksit ile aldi arkadasim aralikta.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı