K kalix78 Decapat Katılım 11 Mart 2023 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2024 #1 GTA SA'yı yükledim MTA'yı kurdum ve açmaya çalıştığımda böyle bir hata alıyorum. Sebebini bilen var mıdır acaba? Dosya Ekleri Screenshot_30.png 8,2 KB · Görüntüleme: 130
GTA SA'yı yükledim MTA'yı kurdum ve açmaya çalıştığımda böyle bir hata alıyorum. Sebebini bilen var mıdır acaba?
iamshared Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 1.006 Makaleler 1 Çözümler 8 17 Şubat 2024 #2 Antivirüs kullanıyorsan engel oluyor olabilir. Devre dışı bırak veya GTA SA ve MTA klasörlerini dışlanana ekle. Artı 0 Eksi
Antivirüs kullanıyorsan engel oluyor olabilir. Devre dışı bırak veya GTA SA ve MTA klasörlerini dışlanana ekle.
KS KS K kalix78 Decapat Katılım 11 Mart 2023 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2024 #3 iamshared dedi: Antivirüs kullanıyorsan engel oluyor olabilir. Devre dışı bırak veya GTA SA ve MTA klasörlerini dışlanana ekle. Genişletmek için tıkla... hocam kaspersky kullanıyorum dışlanana nasıl ekleniyor acaba Korumayı duraklattım tekrar aynı hatayı verdi Artı 0 Eksi
iamshared dedi: Antivirüs kullanıyorsan engel oluyor olabilir. Devre dışı bırak veya GTA SA ve MTA klasörlerini dışlanana ekle. Genişletmek için tıkla... hocam kaspersky kullanıyorum dışlanana nasıl ekleniyor acaba Korumayı duraklattım tekrar aynı hatayı verdi
iamshared Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 1.006 Makaleler 1 Çözümler 8 17 Şubat 2024 #4 kalix78 dedi: Hocam Kaspersky kullanıyorum dışlanana nasıl ekleniyor acaba Genişletmek için tıkla... Tarama istisnası oluşturma Bunu buldum ama doğru mu bilmiyorum bir bak. Aldığın hatanın en büyük nedeni Kaspersky'ın engellemesi. Onun haricinde ne olur bilmiyorum. Aldığın hatanın kodunu internette aratarak çözüm bulabilirsin. İlla ki daha önce yaşayan vardır. Artı 0 Eksi
kalix78 dedi: Hocam Kaspersky kullanıyorum dışlanana nasıl ekleniyor acaba Genişletmek için tıkla... Tarama istisnası oluşturma Bunu buldum ama doğru mu bilmiyorum bir bak. Aldığın hatanın en büyük nedeni Kaspersky'ın engellemesi. Onun haricinde ne olur bilmiyorum. Aldığın hatanın kodunu internette aratarak çözüm bulabilirsin. İlla ki daha önce yaşayan vardır.