MTA bir süre sonra çöküyor

SadAlmons3

Hectopat
Daha fazla  
Dediğim gibi bir süre sonra çöküyor, sistemim oyun için yeterli seviyede. hiç bir hata kodu vs. almıyorum sadece donuyor ve kapatmak zorunda kalıyorum. YouTube'daki videoları denedim fayda etmedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran görüntüsü 2024-03-10 152411.png

Ayarlara girince şöyle bir seçenek var, bende çökmenin en büyük nedeni bu. Sende de işe yarayabilir. Onun haricinde ayarlarda görüntü seçeneğinde ekran modu var onu çerçevesiz tam ekran yapabilirsin. Windows arama kısmına "uyumluluk" yazınca "önceki Windows sürümleri yapılan programları çalıştır" diye bir seçenek çıkıyor ona girip sonraki tıklayınca oradan "MTA San Andreas" ı seçip önerilen ayarlara göre ayarlayabilirsiniz. Oyunu kesinlikle yönetici olarak çalıştırın. Son olarak grafik ayarlarında gta_sa.exe yi yüksek performanslı, Multi Theft Auto.exe'yi güç tasarruflu ayarlayın.

Çökme girdiğiniz sunucu ile de alakalı olabilir, benim de oyunum 10 dakikada bir çöküyordu yukarıda anlattıklarımı yaptıktan sonra bu süreyi 2-3 saatlere çıkarabildim. MTA yeni nesil cihazlarda sorunlu, o nedenle çökmeyi tamamen yok edemiyoruz, en azından ben yok edemiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı