Çözüldü MTA bir türlü açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ashwinder

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,
MTA'yı uzun zamandır oynamadığım için özledim ve bir gireyim dedim. Fakat bir türlü çalıştıramadım. Buna benzer sorun yaşayan ve çözmüş olan varsa destek olabilir mi?
Aşağıdaki ekran 10 saniye kadar ekranda kalıyor sonrasında kayboluyor ama herhangi bir şey açılmıyor. Bu sorun hakkında destek olabilir misiniz?

Çözüm
Merhaba sorunu çözdünüz mü? Aynı sorunu ben de yaşıyorum bilgisayarı kıracağım, bu ekranda kalıyor.

Hocam Discord sunucularında farklı bir setup linki paylaşmışlar onu kurunca açıldı. Fakat bu sefer de sunuculara bağlanamıyorum. Yeminle özlediğime pişman oldum.
Komple GTA dahil silip tekrar indirin.

Merhaba sorunu çözdünüz mü? Aynı sorunu ben de yaşıyorum bilgisayarı kıracağım, bu ekranda kalıyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    158,5 KB · Görüntüleme: 29

Hocam Discord sunucularında farklı bir setup linki paylaşmışlar onu kurunca açıldı. Fakat bu sefer de sunuculara bağlanamıyorum. Yeminle özlediğime pişman oldum.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…