R Rwzle Femtopat Katılım 13 Mayıs 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2024 #1 MTA'da CC23 hatası alıyorum her çözümü denedim olmadı taktik verin.
P pirot31bey Picopat Katılım 13 Mayıs 2024 Mesajlar 32 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2024 #2 Rwzle dedi: MTA'da CC23 hatası alıyorum her çözümü denedim olmadı taktik verin. Genişletmek için tıkla... Sil tekrar yükle. En basiti Artı 0 Eksi
Rwzle dedi: MTA'da CC23 hatası alıyorum her çözümü denedim olmadı taktik verin. Genişletmek için tıkla... Sil tekrar yükle. En basiti
KS KS R Rwzle Femtopat Katılım 13 Mayıs 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2024 #3 pirot31bey dedi: Sil tekrar yükle. En basiti Genişletmek için tıkla... Onuda yaptım en basiti ama olmuyor. D Artı 0 Eksi
pirot31bey dedi: Sil tekrar yükle. En basiti Genişletmek için tıkla... Onuda yaptım en basiti ama olmuyor. D
P pirot31bey Picopat Katılım 13 Mayıs 2024 Mesajlar 32 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2024 #4 Rwzle dedi: Onuda yaptım en basiti ama olmuyor. D Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınla alakalı bir sorun o zaman. Ya da GTA SA ile alakalı. Artı 0 Eksi
Rwzle dedi: Onuda yaptım en basiti ama olmuyor. D Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınla alakalı bir sorun o zaman. Ya da GTA SA ile alakalı.
KS KS R Rwzle Femtopat Katılım 13 Mayıs 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2024 #5 pirot31bey dedi: Bilgisayarınla alakalı bir sorun o zaman. Ya da GTA SA ile alakalı. Genişletmek için tıkla... GTA SA ile ilgili bence Artı 0 Eksi
pirot31bey dedi: Bilgisayarınla alakalı bir sorun o zaman. Ya da GTA SA ile alakalı. Genişletmek için tıkla... GTA SA ile ilgili bence
YaseRR Decapat Katılım 11 Ocak 2023 Mesajlar 580 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2024 #6 Rwzle dedi: MTA'da CC23 hatası alıyorum her çözümü denedim olmadı taktik verin. Genişletmek için tıkla... Onu şöyle hatırlıyorum GTA ve MTA dosyasını antivirüse taratıyorsunuz ve çözülüyor diye biliyorum ben eskiden öyle yapıyordum Artı 0 Eksi
Rwzle dedi: MTA'da CC23 hatası alıyorum her çözümü denedim olmadı taktik verin. Genişletmek için tıkla... Onu şöyle hatırlıyorum GTA ve MTA dosyasını antivirüse taratıyorsunuz ve çözülüyor diye biliyorum ben eskiden öyle yapıyordum
KS KS R Rwzle Femtopat Katılım 13 Mayıs 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2024 #7 YaseRR dedi: Onu şöyle hatırlıyorum GTA V'e MTA dosyasını antivirüse taratıyorsunuz ve çözülüyor diye biliyorum ben eskiden öyle yapıyordum. Genişletmek için tıkla... Tam olarak nasıl yapılıyor. Artı 0 Eksi
YaseRR dedi: Onu şöyle hatırlıyorum GTA V'e MTA dosyasını antivirüse taratıyorsunuz ve çözülüyor diye biliyorum ben eskiden öyle yapıyordum. Genişletmek için tıkla... Tam olarak nasıl yapılıyor.
YaseRR Decapat Katılım 11 Ocak 2023 Mesajlar 580 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2024 #8 Rwzle dedi: Tam olarak nasıl yapılıyor. Genişletmek için tıkla... MTA'ya sağ tıkla dosya konumunu aç de ve açılan dosyanın içindekileri hepsini virüs taramasına sok herhangi bir virüs programı ile Artı 0 Eksi
Rwzle dedi: Tam olarak nasıl yapılıyor. Genişletmek için tıkla... MTA'ya sağ tıkla dosya konumunu aç de ve açılan dosyanın içindekileri hepsini virüs taramasına sok herhangi bir virüs programı ile
KS KS R Rwzle Femtopat Katılım 13 Mayıs 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2024 #9 YaseRR dedi: MTA'ya sağ tıkla dosya konumunu aç de ve açılan dosyanın içindekileri hepsini virüs taramasına sok herhangi bir virüs programı ile Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey çıkmadı Artı 0 Eksi
YaseRR dedi: MTA'ya sağ tıkla dosya konumunu aç de ve açılan dosyanın içindekileri hepsini virüs taramasına sok herhangi bir virüs programı ile Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey çıkmadı
YaseRR Decapat Katılım 11 Ocak 2023 Mesajlar 580 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2024 #10 Rwzle dedi: Hiçbir şey çıkmadı Genişletmek için tıkla... zaten birşey çıkması gerekmiyor virüs taraması yaptıktan sonra mta ya gir büyük ihtimal çözülecek Artı 0 Eksi
Rwzle dedi: Hiçbir şey çıkmadı Genişletmek için tıkla... zaten birşey çıkması gerekmiyor virüs taraması yaptıktan sonra mta ya gir büyük ihtimal çözülecek