O ne oluyor? Çok anlamıyorum o işlerden.Serial değişikliği sebebiyle ban yemişsin.
MTA, oyuncunun donanım (Disk, anakart) bilgileriyle 32 karakterlik rastgele harf ve sayılardan oluşan bir kod oluşturuyor o da oyuncunun MTA'daki kimliği oluyor onu değiştirmek yasaklanma sebebi.O ne oluyor? Çok anlamıyorum o işlerden.
Evet, dün yaptım.Serial değişikliği sebebiyle ban yemişsin, oynamadığın süre içerisinde SSD veya HDD eklemesi yaptın mı bilgisayara?
Anladım, peki banı açtırabilir miyim? Öyle bir şey mümkün mü?MTA, oyuncunun donanım (Disk, anakart) bilgileriyle 32 karakterlik rastgele harf ve sayılardan oluşan bir kod oluşturuyor o da oyuncunun MTA'daki kimliği oluyor onu değiştirmek yasaklanma sebebi.
Evet, dün yaptım.
Anladım, peki banı açtırabilir miyim? Öyle bir şey mümkün mü?
Başka bir çözüm yolu var mı? Hepsini denedim.Bilgisayarı yeniden başlatıp tekrar girmeyi dene, MTA'yı silip yükle biz genelde böyle çözüyorduk sorunumuzu, olmazsa son çare MTA Discord sunucusu üzerinden yetkililere ulaşıyorduk.
Sanırım başka çözüm kalmadı.Sunucuda MTA botu olması gerekiyor ona yaz ve sorununu belirt ticket sistemi gibi çalışıyor yazdığında bir süre bekle cevap vereceklerdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.