MTA "CD47" hatası

kds456

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar, uzun süredir MTA oynamıyordum. Bugün girdiğimde böyle bir hata ile karşılaştım. Sebebi nedir?

1733678974154.png

Serial değişikliği sebebiyle ban yemişsin, oynamadığın süre içerisinde SSD veya HDD eklemesi yaptın mı bilgisayara?

O ne oluyor? Çok anlamıyorum o işlerden.
MTA, oyuncunun donanım (Disk, anakart) bilgileriyle 32 karakterlik rastgele harf ve sayılardan oluşan bir kod oluşturuyor o da oyuncunun MTA'daki kimliği oluyor onu değiştirmek yasaklanma sebebi.

Serial değişikliği sebebiyle ban yemişsin, oynamadığın süre içerisinde SSD veya HDD eklemesi yaptın mı bilgisayara?
Evet, dün yaptım.

MTA, oyuncunun donanım (Disk, anakart) bilgileriyle 32 karakterlik rastgele harf ve sayılardan oluşan bir kod oluşturuyor o da oyuncunun MTA'daki kimliği oluyor onu değiştirmek yasaklanma sebebi.
Anladım, peki banı açtırabilir miyim? Öyle bir şey mümkün mü?

Evet, dün yaptım.

Ondan dolayı yasaklanmış olabilirsiniz MTA'nın bu tarz problemleri var.

Anladım, peki banı açtırabilir miyim? Öyle bir şey mümkün mü?

Bilgisayarı yeniden başlatıp tekrar girmeyi dene, MTA'yı silip yükle biz genelde böyle çözüyorduk sorunumuzu, olmazsa son çare MTA Discord sunucusu üzerinden yetkililere ulaşıyorduk.

Sunucuda MTA botu olması gerekiyor ona yaz ve sorununu belirt ticket sistemi gibi çalışıyor yazdığında bir süre bekle cevap vereceklerdir.
Sanırım başka çözüm kalmadı.

1733686571602.png

Türkçe: DM'ler şu anda izlenmemektedir, yasaklamalarla ilgili olmayan herhangi bir sorunuz varsa, lütfen yardım-destek kanalına ulaşın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı