GvB Centipat Katılım 14 Haziran 2024 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2025 #1 Eskilere duyduğum özlemden dolayı oyunu tekrar yükledim fakat eski sunucuları bulamadım Yamamichi vs. Drift Paradise'a baktım fakat beğenmedim mekanikleri hoşuma gitmedi. Önerebileceğiniz sunucu var mı?
Eskilere duyduğum özlemden dolayı oyunu tekrar yükledim fakat eski sunucuları bulamadım Yamamichi vs. Drift Paradise'a baktım fakat beğenmedim mekanikleri hoşuma gitmedi. Önerebileceğiniz sunucu var mı?
Speexyy Centipat Katılım 10 Ekim 2023 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2025 #2 Bulut Gaming'e bakabilirsin
GvB Centipat Katılım 14 Haziran 2024 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2025 #3 Speexyy dedi: Bulut Gaming'e bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Freeroam'dan ziyade direkt drift sunucusu arıyorum mesela şu anki drift paradise, eskilerden yamamichi gibi.
Speexyy dedi: Bulut Gaming'e bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Freeroam'dan ziyade direkt drift sunucusu arıyorum mesela şu anki drift paradise, eskilerden yamamichi gibi.
Speexyy Centipat Katılım 10 Ekim 2023 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2025 #4 GvB dedi: Freeroam'dan ziyade direkt drift sunucusu arıyorum mesela şu anki drift paradise, eskilerden yamamichi gibi. Genişletmek için tıkla... Mtada drift sunucusu oynayan pek türk kalmadı.O yüzden freeroam öneride bulundum.
GvB dedi: Freeroam'dan ziyade direkt drift sunucusu arıyorum mesela şu anki drift paradise, eskilerden yamamichi gibi. Genişletmek için tıkla... Mtada drift sunucusu oynayan pek türk kalmadı.O yüzden freeroam öneride bulundum.