coldplay Hectopat Katılım 10 Şubat 2022 Mesajlar 436 Çözümler 1 26 Şubat 2022 #11 bert52 dedi: Discord adresimi buradan söylesem yasak değil değil mi? Bir de Low effects nedir bilgim yokta kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum ama sorun olmayacaktır, Low Effects, Gta San Andreas'ın birkaç efektini azaltıyor örneğin ateş edildiğinde çıkan bir patlama efektimsi şeyi (XD). Ben de kullanıyorum FPS için iyi etki sağlıyor. Greenville dedi: Değil. Peki hocam. Buradan da atabilirsiniz linki. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Low Effects
bert52 dedi: Discord adresimi buradan söylesem yasak değil değil mi? Bir de Low effects nedir bilgim yokta kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum ama sorun olmayacaktır, Low Effects, Gta San Andreas'ın birkaç efektini azaltıyor örneğin ateş edildiğinde çıkan bir patlama efektimsi şeyi (XD). Ben de kullanıyorum FPS için iyi etki sağlıyor. Greenville dedi: Değil. Peki hocam. Buradan da atabilirsiniz linki. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Low Effects
B bert52 Hectopat Katılım 14 Kasım 2020 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2022 #12 bert52 dedi: Discord adresimi buradan söylesem yasak değil değil mi? Bir de Low effects nedir bilgim yokta kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Ve anlık düşmeler yaşamam değil mi?
bert52 dedi: Discord adresimi buradan söylesem yasak değil değil mi? Bir de Low effects nedir bilgim yokta kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Ve anlık düşmeler yaşamam değil mi?
coldplay Hectopat Katılım 10 Şubat 2022 Mesajlar 436 Çözümler 1 26 Şubat 2022 #13 bert52 dedi: Ve anlık düşmeler yaşamam değil mi? Genişletmek için tıkla... Low effects fps konusunda iyileştirmeler sağlar ama anlık düşmelere ne yapabilirsin bilemiyorum. MTA'ya öncelik ayarlayabilirsin görev yöneticisinden bir denemeye değer.
bert52 dedi: Ve anlık düşmeler yaşamam değil mi? Genişletmek için tıkla... Low effects fps konusunda iyileştirmeler sağlar ama anlık düşmelere ne yapabilirsin bilemiyorum. MTA'ya öncelik ayarlayabilirsin görev yöneticisinden bir denemeye değer.
Greenville Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 3.612 Makaleler 3 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2022 #14 bert52 dedi: Ve anlık düşmeler yaşamam değil mi? Genişletmek için tıkla... Kasıyorsa hep kasar. Yapabileceğin bir şey yok.
bert52 dedi: Ve anlık düşmeler yaşamam değil mi? Genişletmek için tıkla... Kasıyorsa hep kasar. Yapabileceğin bir şey yok.
Quarezma Picopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 256 2 Mart 2022 #15 Serverda modlu araçlar olduğu içindir, YouTube'a SparroW MTA FPS Paketi yaz ve izle.