Ya Da Sen De Hamsi Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 483 Çözümler 1 Yer Bilmiyorum Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2021 #1 Az önce MTA'yı açtım fakat ekran böyle oldu ve ayarlara girmeme bile müsaade etmiyor Kesin bir çözümü var mı acaba?
Az önce MTA'yı açtım fakat ekran böyle oldu ve ayarlara girmeme bile müsaade etmiyor Kesin bir çözümü var mı acaba?
Jotariel Kilopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 5.058 Makaleler 1 Çözümler 44 26 Mart 2021 #2 Basit gelecek ama Alt+Enter dener misiniz ? Artı 0 Eksi
KS KS Ya Da Sen De Hamsi Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 483 Çözümler 1 Yer Bilmiyorum Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2021 #3 Jotariel dedi: Basit gelecek ama Alt+Enter dener misiniz ? Genişletmek için tıkla... Olmadı, sadece masaüstü'nde görev çubuğu ayarlarını açıyor. Jotariel dedi: Basit gelecek ama Alt+Enter dener misiniz ? Genişletmek için tıkla... İşe yaramadı hâlâ düzelmiyor... Artı 0 Eksi
Jotariel dedi: Basit gelecek ama Alt+Enter dener misiniz ? Genişletmek için tıkla... Olmadı, sadece masaüstü'nde görev çubuğu ayarlarını açıyor. Jotariel dedi: Basit gelecek ama Alt+Enter dener misiniz ? Genişletmek için tıkla... İşe yaramadı hâlâ düzelmiyor...
Emlol Hectopat Katılım 3 Kasım 2019 Mesajlar 378 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 7500F | Gigabyte B650M S2H | Gigabyte RTX 4070 EAGLE OC 12G | GSKILL 32GB (2x16GB) Ripjaws S5 6000MHz CL32 DDR5 | MLD M500 ULTRA 500GB NVME 2280 Gen4x4 M.2 SSD | Kioxia 1TB Exceria G2 NVMe M.2 SSD | Asus ROG Strix Scope RX Red Switch | HyperX Pulsefire Haste | Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2021 #4 Ya Da Sen De Hamsi dedi: Olmadı, sadece masaüstü'nde görev çubuğu ayarlarını açıyor. İşe yaramadı hâlâ düzelmiyor... Genişletmek için tıkla... Aylar yıllar olmuş, tam ekran pencereli veya çerçevesiz ayarında mı oyun? Artı 0 Eksi
Ya Da Sen De Hamsi dedi: Olmadı, sadece masaüstü'nde görev çubuğu ayarlarını açıyor. İşe yaramadı hâlâ düzelmiyor... Genişletmek için tıkla... Aylar yıllar olmuş, tam ekran pencereli veya çerçevesiz ayarında mı oyun?
KS KS Ya Da Sen De Hamsi Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 483 Çözümler 1 Yer Bilmiyorum Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2021 #5 Emlol dedi: Aylar yıllar olmuş, tam ekran pencereli veya çerçevesiz ayarında mı oyun? Genişletmek için tıkla... Şu an hiçbir sorun yok hocam. Artı 0 Eksi
Emlol dedi: Aylar yıllar olmuş, tam ekran pencereli veya çerçevesiz ayarında mı oyun? Genişletmek için tıkla... Şu an hiçbir sorun yok hocam.