Reizon Decapat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2021 #1 Oyunu kendi ayarlarından en düşük ayarlarda oynuyorum fakat arkadan grafikleri kısma gibi bir sistem varmı?
Oyunu kendi ayarlarından en düşük ayarlarda oynuyorum fakat arkadan grafikleri kısma gibi bir sistem varmı?
haramii Hectopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 513 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Şubat 2021 #2 Reizon dedi: Oyunu kendi ayarlarından en düşük ayarlarda oynuyorum fakat arkadan grafikleri kısma gibi bir sistem var mı? Genişletmek için tıkla... GeForce Experience.
Reizon dedi: Oyunu kendi ayarlarından en düşük ayarlarda oynuyorum fakat arkadan grafikleri kısma gibi bir sistem var mı? Genişletmek için tıkla... GeForce Experience.
Reizon Decapat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2021 #3 haramii dedi: GeForce Experience. Genişletmek için tıkla... NVIDIA G100 de oluyor mu Vede oyunu bozmaz değil mi?
haramii dedi: GeForce Experience. Genişletmek için tıkla... NVIDIA G100 de oluyor mu Vede oyunu bozmaz değil mi?
Sinyor Ezio Auditore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 4.620 Makaleler 8 Çözümler 20 Yer Ankara 7 Şubat 2021 #4 Reizon dedi: NVIDIA G100 de oluyor mu? Genişletmek için tıkla... G100 mü sizin yeni sistem toplama vaktiniz gelmiş.
Reizon dedi: NVIDIA G100 de oluyor mu? Genişletmek için tıkla... G100 mü sizin yeni sistem toplama vaktiniz gelmiş.
haramii Hectopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 513 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Şubat 2021 #5 Reizon dedi: NVIDIA G100 de oluyor mu? Vede oyunu bozmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Olur mu olmaz mı bilmiyorum ama cidden yeni bir sistem alma vakti gelmiş. Oyunu bozmaz sanmam.
Reizon dedi: NVIDIA G100 de oluyor mu? Vede oyunu bozmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Olur mu olmaz mı bilmiyorum ama cidden yeni bir sistem alma vakti gelmiş. Oyunu bozmaz sanmam.
Reizon Decapat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2021 #6 İşlemciyi felan değiştirmek istiyorum darboğaz yapmayacak işlemci ile ekran kartı öneriniz varmı bütçem 400'e kadar çıkar
İşlemciyi felan değiştirmek istiyorum darboğaz yapmayacak işlemci ile ekran kartı öneriniz varmı bütçem 400'e kadar çıkar