MTA Janti Roleplay’de nasıl para kasılır?

Eskiden balıkçılıkta iyi para vardı inci çıkma şansı yüksekti ama şimdi öyle değil geçen gün 100 balık tuttum 50'si boş geldi sanırım, 3500 TL verdi. Taşımacılık Elektrikçilikde mesafe uzun olduğu için pek önermem ama Taşımacılık yapacak olursan kerestecilikde araban hızlı ve mesafe daha az olduğu için onu öneririm başlangıcta herkes pizzacılık yapıyor bende öyle yaptım kargoculuk biraz uzun sürsede taşımacılıktan ve elektrikçilikden daha karlı olduğu kesin. Kumarhaneye gitmeni önermem 3 veriyor 5 alıyor önce pizzacılıkta geliş sonra en az 3 level olup (yumruk atma özelliğini açmak için) birliklere katılmayı deneyebilirsin legal illegal sana kalmış ayrıca bu cuma saat 21:30 da oyunda olanlara 60 bin TL verdiler ve bunun her cuma olduğunu söylüyorlar ama emin değilim ayrıca oyuna yeni kayıt olurken DNZY kodu ile katılırsan 3 günlük VIP + 5000TL ile oyuna başlıyorsun DNZY kanalı sayesinde. Ayrıca MTA da çok sunucu kalmadı GTA 5 Online'ye geçti çoğu kişi bildiğim kadarıyla janti RP de en iyi ve en çok oynanan Türk sunucusu

evet instagramdan haber veriyorlarmış baktım bu cuma da verdiler bikaç arkadaş almış ben alamadım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı