MTA kaliteli roleplay sunucu tavsiyesi

Lykia37

Picopat
Daha fazla  
Selam. 2019 sonu 2020 başı gibi bir zamanda MTA'ya başlamıştım İstanbul Gaming'de oynardım fakat sarmadığı için çıktım. Şu an oynadığım bir sunucu var fakat düzgün adam gibi bir sunucu arıyorum yardımcı olur musunuz?

SA:MP'ta Türk RP sunucusu bulamadım.

Lucifer roleplayda oynamakayım şu an MTA'da.
SA:MP'ta bir sürü roleplay sunucusu var. Önerim hiçbirini oynamamanız. Direkt bırakın bu ortamı. 5 yıldır SA:MP ve MTA ortamındayım, oynamadığım ve banlı olmadığım sunucu yok. Bu kadar aptal bir kitle başka bir oyunda yoktur. SA:MP için ben her sunucudan sebepsiz yere banlandığım için size illa bir tavsiye vermem gerekiyorsa Vice Roleplay'a bakabilirsiniz. Losland Roleplay'i düşünmeyin bile. Ve lütfen SA:MP'a geçtiğinizde yaptığınız rollere ve yazım kurallarına dikkat edin. MTA gibi değil orası.

SA:MP'ta bir sürü roleplay sunucusu var. Önerim hiçbirini oynamamanız. Direkt bırakın bu ortamı. 5 yıldır SA:MP ve MTA ortamındayım, oynamadığım ve banlı olmadığım sunucu yok. Bu kadar aptal bir kitle başka bir oyunda yoktur. SA:MP için ben her sunucudan sebepsiz yere banlandığım için size illa bir tavsiye vermem gerekiyorsa vice Roleplay'a bakabilirsiniz. Losland Roleplay'i düşünmeyin bile. Ve lütfen SA:MP'a geçtiğinizde yaptığınız rollere ve yazım kurallarına dikkat edin. MTA gibi değil orası.

Sunucu adını nereden aratıcaz onu görmedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı