SA:MP'a yönelin. MTA'da düzgün roleplay sunucusu bulamazsınız.
SA:MP'ta bir sürü roleplay sunucusu var. Önerim hiçbirini oynamamanız. Direkt bırakın bu ortamı. 5 yıldır SA:MP ve MTA ortamındayım, oynamadığım ve banlı olmadığım sunucu yok. Bu kadar aptal bir kitle başka bir oyunda yoktur. SA:MP için ben her sunucudan sebepsiz yere banlandığım için size illa bir tavsiye vermem gerekiyorsa Vice Roleplay'a bakabilirsiniz. Losland Roleplay'i düşünmeyin bile. Ve lütfen SA:MP'a geçtiğinizde yaptığınız rollere ve yazım kurallarına dikkat edin. MTA gibi değil orası.SA:MP'ta Türk RP sunucusu bulamadım.
Lucifer roleplayda oynamakayım şu an MTA'da.
SA:MP'ta bir sürü roleplay sunucusu var. Önerim hiçbirini oynamamanız. Direkt bırakın bu ortamı. 5 yıldır SA:MP ve MTA ortamındayım, oynamadığım ve banlı olmadığım sunucu yok. Bu kadar aptal bir kitle başka bir oyunda yoktur. SA:MP için ben her sunucudan sebepsiz yere banlandığım için size illa bir tavsiye vermem gerekiyorsa vice Roleplay'a bakabilirsiniz. Losland Roleplay'i düşünmeyin bile. Ve lütfen SA:MP'a geçtiğinizde yaptığınız rollere ve yazım kurallarına dikkat edin. MTA gibi değil orası.
discord/viceroleplay adresine girip ticket açın, yardımcı olurlar.Sunucu adını nereden aratıcaz onu görmedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.