MTA nasıl indirilir?

Orijinal GTA SA'ya sahip degilim. Korsan da indirmek istemiyorum. MTA oynamak istiyordum nasıl indirebilirim? Illa GTA SA'yi korsan mi indirmek zorundayim oynamak icin. Bir de indirmeye, oynamaya deger mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Orijinal almana gerek yok GTA'yı. 500MB'lik GTA'larda MTA çalışıyor. Tek yapman gereken 500MB'lik Gta Sa dosyasını bulup indirmen. MTA'nın setup'unu indirdikten sonra çalıştırman ve klasörün bağlantısını kopyalayıp setup'da kurulacak yer olarak göstermen gerekiyor.

500MB'lık sıkıştırılmış GTA:SA dosyalarından herhangi birini indir, daha sonra aşağıda bırakacağım linkten gerekli kurulumları yap.

Dosya konumu seçmen gerekiyordu sanırım, sonrası devam devam zaten.

RP serverlerinin sitesinde mta clienti ve gta sa indirme linki mevcut. Janti rp hala açıktır muhtemelen sitesinden indirebilirsin
Oradan indiğimde sadece RP mi oynayabiliyorum? Ben yabanci sunucularda oynamak istiyordum.

500MB'lık sıkıştırılmış GTA:SA dosyalarından herhangi birini indir, daha sonra aşağıda bırakacağım linkten gerekli kurulumları yap.

Dosya konumu seçmen gerekiyordu sanırım, sonrası devam devam zaten.
Orijinal almana gerek yok GTA'yı. 500MB'lik GTA'larda MTA çalışıyor. Tek yapman gereken 500MB'lik Gta Sa dosyasını bulup indirmen. MTA'nın setup'unu indirdikten sonra çalıştırman ve klasörün bağlantısını kopyalayıp setup'da kurulacak yer olarak göstermen gerekiyor.
Bildigim kadariyla 500 MB'lik versiyonda sesler yok oyunda.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı