Zerolite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 3.653 Makaleler 2 Çözümler 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2025 #11 hogwartscanavarı dedi: Ses olmasa da olur aslinda. Sadece MTA oynayacagim. Yabanci sunucularda yani arkada muzik acarak. RP girmeyecegim. Lutfen bana link yollar misiniz? Genişletmek için tıkla... Benim oynadığımda ses hep vardı limitsizamcadan indiriyordum sadece bazı sesler yoktu.
hogwartscanavarı dedi: Ses olmasa da olur aslinda. Sadece MTA oynayacagim. Yabanci sunucularda yani arkada muzik acarak. RP girmeyecegim. Lutfen bana link yollar misiniz? Genişletmek için tıkla... Benim oynadığımda ses hep vardı limitsizamcadan indiriyordum sadece bazı sesler yoktu.
Ozsoy Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 1.356 Çözümler 5 10 Ocak 2025 #12 hogwartscanavarı dedi: Ses olmasa da olur aslinda. Sadece MTA oynayacagim. Yabanci sunucularda yani arkada muzik acarak. RP girmeyecegim. Lutfen bana link yollar misiniz? Genişletmek için tıkla... GTA SA 500 MB yazın karşınıza çıkar. Korsan paylaşmak yasak olduğu için yorumumu güncelledim.
hogwartscanavarı dedi: Ses olmasa da olur aslinda. Sadece MTA oynayacagim. Yabanci sunucularda yani arkada muzik acarak. RP girmeyecegim. Lutfen bana link yollar misiniz? Genişletmek için tıkla... GTA SA 500 MB yazın karşınıza çıkar. Korsan paylaşmak yasak olduğu için yorumumu güncelledim.
hogwartscanavarı Decapat Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 3.298 Çözümler 14 10 Ocak 2025 #13 Ozsoy dedi: GTA SA 500 MB yazın karşınıza çıkar. Korsan paylaşmak yasak olduğu için yorumumu güncelledim. Genişletmek için tıkla... Crack indirmek zorundayız ama oyun satıştan kaldırıldığı için yasak değil diye biliyorum.
Ozsoy dedi: GTA SA 500 MB yazın karşınıza çıkar. Korsan paylaşmak yasak olduğu için yorumumu güncelledim. Genişletmek için tıkla... Crack indirmek zorundayız ama oyun satıştan kaldırıldığı için yasak değil diye biliyorum.
zmnxldn Picopat Katılım 8 Nisan 2025 Mesajlar 129 Daha fazla Sistem Özellikleri LENOVO LOQ AMD Ryzen 5-7235HS 24GB 512GB SSD RTX3050 6GB DOS 15.6" FHD 95W Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2025 #14 Peki bende birşey soracağım gtasayı steamdan 23 tlye indirip mtayı onunla kurabilir miyim pc yi yeni aldım riske atmak istemiyorum virüs konusunda
Peki bende birşey soracağım gtasayı steamdan 23 tlye indirip mtayı onunla kurabilir miyim pc yi yeni aldım riske atmak istemiyorum virüs konusunda
Yuuki Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2017 Mesajlar 1.641 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2025 #15 Önce gta yüklenir sonra mta'yı içine kurarsın. Farklı modda sunucular var oynamaya değer.